Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Våre topp 5 badetøymerker

Sommeren er endelig her og badetøy-verden stråler! Det å kunne ta en tur på stranda eller sole seg i parken er rett og slett en av de beste måtene å slappe av og nyte solen på.

En lekker bikini eller badedrakt er en «must» for oss som vil vekke litt oppsikt mens vi baker oss i sola. Her er våre topp 5 badetøymerker vi synes det er verdt å sjekke ut!

MARANGA

Maranga er et norsk merke som ble startet av Carina Vesterås og Daniel Dahl for to år siden. Hovedinspirasjonen til merket er å blande typisk brasiliansk fargerik kultur og tropiske omgivelser, med den mer edgy nordiske attituden. Les mer om Maranga og grunderne bak konseptet her.

FELLA

Høy kvalitet på fabrikkene og vakkert skreddersydd mønster er Fella sitt fokus. Det australske merket som ble grunnlagt i 2012 designer badedrakter og bikinier som man kan bruke både dag og natt.

HER.

Her. er en linje med klassiske badetøy laget for den moderne kvinnen. Femininitet og funksjonalitet er merkets kjennetegn. Hver sesongbaserte kolleksjon består av tidløse plagg som er utformet for å passe lett inn i garderoben din, for å forbedre den kvinnelige formens naturlige skjønnhet og for å bevege seg med deg – både i vann og på land. 

 

BAMBA

Bamba er designet av et lite team som vokste opp langs kysten i vestlige Australia. De ble inspirert av 80-talls moten som fødte en generasjon av sterke kvinner som viste den sanne betydningen av komfort i sin egen hud. Bamba er designet for å fremheve kvinnekroppen med dristige farger.

Les også
Interiørekspertenes beste tips til sommerlig borddekking

ZULU & ZEPHYR

Zulu & Zephyr er et australsk klesmerke med fokus på enkle sommerplagg og badetøy. Merket er inspirert av Palm Springs pasteller og mønster.

Zulu & Zephyrs SS17-kolleksjonen har tatt utgangspunkt i spontane eventyr – tenk campingtur ute i naturen, roadtrip og uventende eventyr. Komfort og bærekraftige plagg er noe av de viktigste temaene for dette merket. 

Les også: Melk & Honnings ekspertpanel anmelder sommerens parfymer

Siste saker

Mest lest nå
Les mer