Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Bilde via Instagram @bellahadid

Nå er Uggs tilbake

Pandemien har gitt «skoene alle hater» en oppsving.

De fleste forbinder nok Uggs med vestkantungdom anno 2008. Alternativt med eller annen kjendis som ble sett loffende rundt i disse på paparazzibilder fra den gang. Uansett er de brune, bohemske skoene nok passé – for å si det mildt – for de aller fleste.

Men en pandemi kan gjøre de utroligste ting med folk. Under åres lockdown så man influencere som frem til da kun hadde postet bilder i svindyre kreasjoner, pumpe ut selfies i loungewear og pysj. Da Melk & Honning snakket med et knippe norske kjente fjes i vår om hvordan korona hadde endret deres skjønnhetsrutiner, hadde én av dem gjennomført et jobbmøte over zoom iført morgenkåpe.

Ifølge Vogue førte denne samme tendensen til at Crocs kom tilbake i motebildet.

Og nå er det altså Uggs som er blitt innafor igjen.

Den gang da. Sienna Miller, Sarah Jessica Parker og Lindsay Lohan var alle store fans av Uggs på midten av 2000-tallet. Foto: Fred Duval/FilmMagic – Ray Tamarra/Getty Images – Arnaldo Magnani/Getty Images
Bella, Gigi og Anwar, med mor Yolanda iført Ugg-tøfler. Bilde via Instagram @bellahadid

Les også: Dette er skjønnhetstrendene vi googlet mest i 2020

«Det er ikke noe som er mer 2020 enn Ugg-skoens tilbakekomst», skriver Vogue.

Emily Ratajkowski, som nylig slapp nyheten om at hun nå er gravid med sitt første barn, er blant kjendisene som er blitt sett i disse posete, brune skoene nå. Bella Hadid og Hailey Bieber skal imidlertid ha droppet klassikerne til fordel for de såkalte Oh Yeah fluffy slides.

Emily Ratajkowski. Bilde: Jose Perez/Bauer-Griffin/GC Images

Moteblekka kan melde om at søkemotoren Lyst visstnok har sett en markant oppgang i søk etter disse skoene fra september og frem til nå.

De kan også melde at Ugg Australia, som selskapet heter, har merket en økt etterspørsel, spesielt fra de i den yngre målgruppe (som kanskje ikke var gamle nok til å virkelig ta del i Uggs-bølgen sist) .

Les også: Dette norske streetwear-merket er blitt en snakkis

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

Siste saker

Mest lest nå
Les mer