Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Timothée Chalamet har farget håret rødt for rolle i kannibalfilm
Foto: George Pimentel/Getty Images

Timothée Chalamet har farget håret rødt for rolle i kannibalfilm

De første bildene er sluppet.

Nylig ble det kjent at oppfølgeren til Call me by your name er lagt på is. Dette skjedde etter at flere kvinner påstod at Armie Hammer, som spilte Oliver i den suksessrike filmen, har en kannibalfetisj. De fortalte også om overgrep. Han ble kjapt droppet av agenten sin og alle fremtidige jobber.

Uten Hammer ble det for vanskelig å gå videre med CMBYN og filmens regissør Luca Guadagnino har derfor sust videre til andre prosjekter.

Ett av disse er – ironisk nok – en romantisk skrekkfilm om kannibalisme kalt Bones & All. Der spiller Timothée Chalamet en av hovedrollene.

Les også: Ny undersøkelse viser at dette kan være et tegn på narsissisme

I tillegg til 25-åringen har Guadagnino også hanket inn Chloë Sevigny, Taylor Russell og Francesca Scorcese, datteren til Martin Scorsece.

Filmen er basert på en roman ved samme navn Camille deAngelis. Ifølge IMDB skal den handle om en kvinne som i et forsøk på å forstå hvorfor hun har en trang til å drepe og spise de som elsker henne, prøver å finne faren hun aldri har møtt.

Innspillingen er nå i full gang og de første bildene er sluppet.

Der ser man at Chalamet har farget håret rødt.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av timothée chalamet fan page (@tchalametdaily)

Ifølge Page Six som har omtalt saken kommenterer én under bildet at: «Det er som om Elio skulle dratt på Burning Man».

Det er ikke første gang Timothée Chalamet endrer frisyre for en rolle. Den unge hjerteknuseren gjorde det også til den Brad Pitt-produserte filmen «The King» fra 2019. Da gikk han for en bolleklipp.

Chalamet har forøvrig flere filmer på tapetet. I høst spiller han en hovedrollene i storfilmen Dune, mens det også nylig ble kjent han skal spille en ung Willy Wonka i Charlie og Sjokoladefabrikken.

Les også: Cara Delivingne sier hun gleder seg til å ta plastisk kirurgi

Siste saker

Mest lest nå
Les mer