Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images

Cara Delivingne sier hun gleder seg til å ta plastisk kirurgi

– Jeg vil ikke at noen skal lure på om jeg har gjort noe eller ikke.

Cara Delevingne ble først kjent da hun i tenårene spankulerte opp og ned på catwalkene til verdens største motehus. Siden den gang har hun figurert i en rekke kampanjer, spilt i Hollywood-filmer og hatt mye omtalte romanser med kjendiskvinner som St. Vincent og Ashley Benson. I fjor høst gikk også ryktene om at hun datet artisten Halsey.

Via Instagram deler hun stadig vekk usminkede, tøysete bilder av seg selv. Av feeden å dømme er hun utrolig komfortabel med sitt eget utseende.

Men i et nytt podcast-intervju viser det seg at Cara Delevingne lenge har vurdert å fikse på både det ene og det andre.

Modellen og skuespilleren gjestet nemlig nylig britiske Josh Smith sin podcast kalt Make it Reign. Page Six, som har omtalt saken, forteller at hun lenge har hatt komplekser både for brystene og nesa.

– Det bunner i en dyp usikkerhet. Jeg har sagt «Jeg vil ta silikon. Puppene mine er ikke like» helt siden jeg var ung, forteller Delevingne i podcasten.

28-åringen avslører også at hun har vært nære på å ta nose job.

– Men så innså jeg at jeg ikke hadde klart å være ærlig om at jeg faktisk hadde fikset på noe. Og det hadde jo vært et problem, for jeg synes at unge gutter og jenter fortjener å vite at det faktisk er noen ting som ikke er mulig å oppnå naturlig. Det er greit nok i seg selv, men det er trist når folk ikke er ærlige om det.

Les også
Avsløring: Luksusmerke produserer vesker for 600 kroner

Til tross for at det her kan virke som om hun har tatt et standpunkt mot dette, er likevel ikke det tilfellet. For i neste setning uttaler hun:

– Jeg gleder meg til å få fikset på noe!

Men da skal hun altså være så ærlig om det at hun ljomer det fra tretoppene.

– Jeg vil ikke at noen skal lure på om jeg har gjort noe eller ikke. Er det ikke bare lettere å si «Ja, vet du hva, jeg har fikset på noe».

Under pandemien kunne flere eksperter fortelle Melk & Honning om en voldsom økning i forespørsler etter fillers og ulike former for plastisk kirurgi.

Delevingne slapp forøvrig nylig Architectural Digest inn i sitt digre hjem i Los Angeles.

I det hadde hun intet mindre enn en vagina-tunnel, et ballrom, en vegg fylt med hatter som gjestene kan bære på fest og et poker-rom i et telt.

Ballrommet i Cara Delevingnes hjem. Foto: Laure Joliet for Architectural Digest

– Jeg elsker spill, miming, beer pong, poker, dra-lek, alt som er gøy. Når vennene mine kommer på besøk så blir hele huset nesten til en hinderbane. Nesten som en utendørs og innendørs lekeplass á la Alice i eventyrland, forteller hun til AD.

– Og om jeg har en dårlig dag så hopper jeg bare inn i ballrommet. Det går liksom ikke an å gråte i et ballrom.

Det er likevel ikke bare en eneste stor fornøyelsespark.

– Nei da, det føles fremdeles som et hjem, mener Delevingne bestemt.

– Jeg har jo en ordentlig spisestue, stue og et fint kjøkken. Men du blir også tatt med på en liten reise her. Jo dypere du går, jo større er sjansen for å finne skatter.

Les også: Hvorfor lager «alle» kjendisene nå sexleketøy

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

Siste saker

Mest lest nå
Les mer