Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

STILORAMA: Danielle fra kildaphew

11036375_1648955645345329_5035622094031712773_o

(Bilde: Lene Johansen)

Melk & Honning ønsker med spalten Stilorama å rette spotlighten mot et knippe nordmenn med interessant stil. Vi vil presentere ukjente og kjente fjes. Folk med 20K followers på Instagram og folk med 200. Langt fra alle av dem jobber med mote, bor i Norge eller kunne «dødd» for et plagg fra The Row, men de har alle til felles at de er sterkt opptatt av klær som uttrykksform. Denne gangen har vi snakket med Danielle Brogden.

Danielle - Kildaphew1

(Bilder: Lene Johansen/Fred Jonny)

Danielle Brogden, 22 år, født i Usa og oppvokst på Jessheim. High school dropout. Jobber som modell og er vokalist i duoen kildaphew.

Min største interesse i livet er musikk. Meningen med livet mitt å inspirere en bedre verden. Jeg vil fremme spiritualitet, promotere bevissthet og forhåpentligvis få flere til å tune in on the collective consciousness.

Q & A

Hva er din «hverdagsuniform»?

Ganske basic egentlig. Sorte jeans, oversized T og en gammel pullover. Kjører også alltid en fet jakke og my signatur glasses.  Men; due to drøye hipster-detaljer, en god dose random føflekker og en oversized afro får jeg det meste til å se sært ut.

Hva vil du folk skal tro når de ser deg? 

Det de måtte ønske. De tenker sikkert at jeg er en mystisk rebell med weed socks, som tror hun er kul. Det er helt greit. I dress to express, not to impress.

Hva har du hatt på deg som du aldri vil ha på deg igjen? 

Sminke.

Hva er du mest overrasket over at har blitt trendy igjen? 

Ingenting overrasker meg i dag. Bortsett fra Donald Trump. Jeg hadde aldri kommet så langt med den sveisen der.

Les også
Jacquemus teamer opp med Nike

Hva er det kjæreste du eier i garderoben? 

«AFRICAN LEGEND» jakka mi fra UFF.

Hvor mange prosent av lønningen din bruker du på klær? 

Jeg får ikke lønn. Har for tiden et donasjonsbasert klesskap.

Birkenstocks eller Balerinasko? 

Jeg vet ikke hva Birkenstocks er, men hvert fall ikke Ballerinasko.

Danielle - Kildaphew

Chanel 2.55 eller Louis Vuitton Speedy? 

Chanel, for det heter søsteren min.

Nattklubb eller bar? 

Bar, med noen unntak.

Melk & Honning eller Minmote? 

Er dette et lurespørsmål?

Hva er ditt spiritanimal? 

Jeg tror kanskje manken min avslører meg.

Hvordan pynter du deg? 

Grer ut håret og tar på meg en blazer istedet for en pullover. Kanskje noen fine sokker.

Hvor er du klokka 8 på en torsdag? 

Jeg har ingen fast torsdagsrutine.

Hva er ditt andre hjem? 

Studio.

Hva liker du best å bite it? 

Leaf over beef.

Fortell om en gang du var badass.

Den gangen jeg stjal en pissedyr, fancy veske. Mitt største funn oppi der var en stor flaske ClearEyes.

 

Les også: 

STILORAMA: Madeleine Holth, STILORAMA: Jenni Yang, STILORAMA: Sunniva Bergsvik, STILORAMA: Maja Hattvang

Siste saker

Mest lest nå
Les mer