Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Stilorama: Madeleine Holth

Nylig oppdatert69

Melk & Honning ønsker med spalten Stilorama å rette spotlighten mot et knippe nordmenn med interessant stil. Vi vil presentere ukjente og kjente fjes. Folk med 20K followers på Instagram og folk med 200. Langt fra alle av dem jobber med mote, bor i Norge eller kunne «dødd» for et plagg fra The Row, men de har alle til felles at de er sterkt opptatt av klær som uttrykksform. Først ut er Madeleine Holth.

Bilder: Instagram.com/madeleineholth

Bilder: Instagram.com/madeleineholth

Madeleine Holth. 25 år fra Oslo. Tekstredaktør i SVA Magazine.

Har skrevet for Melk & Honning, NSS, Recens Paper, DRY Magazine, Clique Mag og Highsnobiety. Tidligere student på London College of Fashion innenfor Fashion Journalism, med internship hos The Sunday Times. Har en forkjærlighet for sneakers og streetwear, samt japansk og belgisk designhistorie.

Q & A

Hva er din «hverdagsuniform»?

Min hverdagsuniform består av løse og ledige plagg, dressbukser, mammabukser, hoodies og t-shirts. Sneakers hver eneste dag, uansett.

Hva vil du folk skal tro når de ser deg?

Jeg vil at folk skal se en kul og avslappet jente som tydelig kler seg for seg selv og som ikke er ute etter å imponere noen med klærne sine.

Hva har du hatt på deg som du aldri vil ha på deg igjen?

Flared jeans, hva tenkte jeg med?

Hva er du mest overrasket over at har blitt trendy igjen?

Jeg er ganske overrasket over at 90-tallets overeksponerte sportslogoer kom tilbake. Jeg elsker å se merker som Fila, Nike, Reebok og Adidas bli brukt til hverdags og ikke bare innefor sportsarenaen.

PIcture credit: Adam Katz Sinding/Le 21ème

PIcture credit: Adam Katz Sinding/Le 21ème (Opprinnelig publisert hos Wmagazine)

Hva er det kjæreste du eier i garderoben?

Sneakersamlingen min og Comme Des Garcons-piecesene mine.

Les også
STILORAMA: Aurora Mohn Stuedahl
Hvor mange prosent av lønningen din bruker du på klær?

Det varierer, jeg vil si 35%, mens andre ganger kan jeg nå 50% skalaen hvis det er noe jeg ikke kan la være å motstå.

Birkenstocks eller Balerinasko? 

Hvis jeg må velge her så sier jeg ballerinasko (så lenge det er tabi versjonen til Margiela)

Chanel 2.55 eller Louis Vuitton Speedy?

Jeg ville valgt speedy, Chanel-vesker er det jævligste jeg ser. Speedy er ikke en videre fin modell den heller så hadde nok solgt den og kjøpt et par Jordans i stedet.

Nattklubb eller bar?

Trives best på bar med vennegjengen. Kan ikke party-danse så holder meg unna klubber.

Melk & Honning eller Minmote 😉 ?

Melk & Honning (OBVIOUSLY!)

Hva er din «spirit animal»?

Hunder er kule, ville helt klart vært hund om jeg kunne.

Bilder: Instagram.com/Madeleineholth & Facebook

Bilder: Instagram.com/Madeleineholth & Facebook

Hvordan pynter du deg? 

Når jeg pynter meg blir det som regel sorte dressbukser, en crisp hvit t-skjorte og en hoodie. Jeg tror ikke på konseptet “å pynte seg”. Jeg føler meg like fin på en tirsdag morgen som jeg gjør på en lørdagskveld. Nye sko og matchende undertøy hjelper på sinnsstemningen så hvis jeg har dette i boks, føler jeg meg ekstra fin.

Hvor er du klokka 8 på en torsdag?

Jeg skriver 90% av tiden min, så på torsdager kl. 8 tar jeg enten en power-nap på mac’en eller stuffer ansiktet med mat.

Hva er ditt andre hjem? 

 London er og vil alltid være mitt andre hjem, Dover Street Market er hvor du finner meg.

Les også
Bella Hadid er kåret til den mest stilfulle personen på planeten
Hva liker du best å bite it?

Jeg har en forferdelig diett, Five Guys eller drawstringsene på hettegenseren min er det som blir tygd mest på.

Fortell om en gang du var badass.

En gang under London Fashion Week ødela jeg bildene til en gjeng damer som “staget” streetstyle. Damene gikk på rekke og rad i klær de sikkert hadde lånt, og det er ingenting jeg hater mer enn iscenesatt streetstyle, så jeg gikk bak dem og lagde grimaser til fotografen mens de trippet avgårde. Bildene ble ikke brukt så vidt jeg vet.

<3

Siste saker

Mest lest nå
Les mer