Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Stilorama: Sunniva Bergsvik

d-002

Melk & Honning ønsker med spalten Stilorama å rette spotlighten mot et knippe nordmenn med interessant stil. Vi vil presentere ukjente og kjente fjes. Folk med 20K followers på Instagram og folk med 200. Langt fra alle av dem jobber med mote, bor i Norge eller kunne «dødd» for et plagg fra The Row, men de har alle til felles at de er sterkt opptatt av klær som uttrykksform. Denne gangen har vi snakket med Sunniva Bergsvik. 

Nylig oppdatert83

Sunniva Klareng Bergsvik. 22 år, fra Elverum. Studerer historie ved Universitetet i Oslo, og tar et utvekslingsår ved University of Sussex i fagene ”Fascisms” og ”The Sixties”.

Bor i et gammelt ”Suffragette boardinghouse”. Finner inspirasjon fra spredte deler av 1900 tallet – spesielt fra diverse subkulturer som skinheads, mods, etc.

Q & A

Hva er din hverdagsuniform?

Svarte skinnsko, pencil skirt og turtleneck. I varierende farger og mønstre.

Hva vil du folk skal tro når de ser deg?

Jeg har ikke noen spesiell agenda bak antrekkene i så måte, men det er jo alltid kult når folk kjenner igjen hvilke stiler eller epoker jeg henter inspirasjon fra.

Hva har du hatt på deg som du aldri vil ha på deg igjen?

Caps

Hva er du mest overrasket over at har blitt trendy igjen?

Jeg antar jeg var overrasket over at slengbukser skulle komme tilbake, men jeg synes det ser ganske stilig ut selv om jeg ikke har noen selv.

Hva er det kjæreste du eier i garderoben?

Et svart og hvitt rutete pencil skirt jeg kjøpte på Oasis på salg en gang i tiden. Det ser ut som noe tatt rett ut av en 50-talls film og det sitter som støpt.

Les også
STILORAMA: Gine Margrethe

Nylig oppdatert80-002

Hvor mange prosent av lønningen din bruker du på klær?

Det aner jeg ikke. Jeg prøver så godt det lar seg gjøre å ikke tenke så mye på det. Du vet, bare lukke øynene og dra kortet.

Birkenstocks eller Ballerinasko?

Ballerinasko, definitivt.

Chanel 2.55 eller Louis Vuitton Speedy?

Er det lov å si Fred Perry? Det er det eneste merket jeg har noe forhold til, og skal jeg være ærlig synes jeg det er kulere når man greier å snekre sammen en unik og kreativ stil med beskjedne midler.

Nattklubb eller bar?

Bar, definitivt.

Melk & Honning eller Minmote?

Er dette et lurespørsmål? Melk & Honning!!!

Hva er din «spirit animal»? 

Tullehøne (ba-dum-tsssh)

Hvordan pynter du deg?

Jeg prøver å pynte meg hver dag, jeg. Dersom jeg vil ha det lille ekstra tar jeg som regel på høye hæler og rød leppestift.

Narsissist

Hvor er du klokka 8 på en torsdag?

Der det er rødvin å finne.

Hva er ditt andre hjem? 

Brighton: North Lanes, Brighton Beach og absolutt frihet.

Hva liker du best å bite i?

Thai eller indisk. Alt som er godt krydret og fargerikt.

Fortell om en gang du var badass.

Jeg var på en åpningsfest for et tatoveringsstudio en gang, der jeg ble spurt om jeg kunne være dommer i en konkurranse for beste retro antrekk. Det var lagt opp til at det først skulle være to konserter, så et burlesque-show og deretter skulle dommerne – meg selv og burlesquedanserinnen – komme opp på scenen og konkurransen skulle begynne. Alt var sånn passe improvisert, kan du si. Dessverre hadde jeg overvurdert min evne til å takle det jeg drakk og tiden jeg hadde til rådighet, og endte opp på scenen full som øsekar. Hva er badass med denne historien spør du deg kanskje? Det får fantasien diktere, for gudene vet at jeg ikke husker hva jeg foretok meg på scenen den natta.

Les også
Ny frisyre trender på TikTok inspirert av K-pop og anime

 

<3

Les også: Stilorama: Madeleine Holth og Stilorama: Jenni Yang. 

Siste saker

Mest lest nå
Les mer