Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
vogue motebryllup

Stefano Gabbana troller influencer-bryllup

Ikke alle er like imponert over helgens motebryllup.

Helgens store motesnakkis var bryllupet mellom det italienske it-paret Chiara Ferragni og Frederico Leonardo. Ferragni anses å være en av verdens største influencere, med i skrivende stund over 14,5 millioner følgere på Instagram, i tillegg til at hun har sitt eget klesmerke og nettside under navnet «The Blonde Salad». Mannen som kapret den ledende influencerens hjerte er den italienske rapperen som går under artistnavnet Fedez.

I anledning bryllupet hadde paret flydd inn venner og familie til Sicilia i Italia. Her ble gjestene møtt av to store tegneserie-figurer som skulle forestille paret. Festen var igang og gjennom hele helgen fikk vi se flere overdådige bryllupsbilder under deres egen hashtag #TheFerragnez.

Brudekjolen til Chiara Ferragni var fra Dior signert Maria Chiuri Grazia. Kjolen i hvitt hadde flere lag med tyll på skjørtet, mens overdelen var i blonder, høy på halsen og langermet. Senere på kvelden byttet hun til en annen Dior-kjole inspirert av motehusets SS17-kolleksjon.

#TheFerragnez har i skrivende stund nærmere 17.000 bilder, og motepublikasjoner, influencere, motepersonligheter og andre har delt bilder av paret på sin egen konto. Men ikke alle er like imponert.

Som vanlig er nemlig ikke den ene halvdelen av Dolce & Gabbana-duoen Stefano Gabbana redd for å ytre meningene sine på sosiale medier. Tidligere har kan vært krass mot blant andre Miley Cyrus, kalt Kardashian-familien billig, kommentert at Selena Gomez er stygg og feit og kritisert Elton John. Og nå er han altså i gang igjen.

Under et bilde den britiske utgaven av magasinet Harper’s Bazaar har delt av bruden, kommenterte Stefano Gabbana «billig» under. Kommentaren ble møtt med kritikk fra flere, men det stoppet ikke Gabbana. Som svar skriver han at «han aldri har sett et så billig bryllup i hele sitt liv». Under et bilde av brudeparet som gråter under en tale kommenterer moteskaperen «hahahahahahah».

Gabbana-trollingen har også denne gangen blitt fanget opp og delt av Instagrams eget motepoliti, @Diet_Prada, som i etterkant har kommet i egne krangler med Gabbana.

Vi kommer kanskje ikke til å se Chiara Ferragni på første rad under neste Dolce & Gabbana-visning?

chiara bryllup

chiara stefano gabbana

Hovedbilde via Vogue

Les også: Sommerens motebryllup 

Siste saker

Mest lest nå
Les mer