it-jente lolita jacobs

Sommerens motebryllup

Disse motepersonlighetene sa «ja» i sommer.

Sommer er høysesong for bryllup, og motebryllupene har stått i kø i år med både norske og internasjonale motebruder iført både designerkjoler, skjortekjoler og store stråhatter.

Siri Tollerød

I juni giftet den tidligere supermodellen Siri Tollerød seg med sin Martin Steffensen som er en av gründerne bak klesmerket Medium Tall.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Bryllupet ble holdt på Boen Gård i Kristiansand. Tollerød var kledd i en hvit brudekjole med blonder fra Pronovias og langt slør. Paret røpte nyheten selv på Instagram, men i etterkant var det motepublikasjonen Vogue som omtalte bryllupet med unike bilder fra den store dagen.

Siri Tollerød og Martin Steffensen. Foto @SiriTollerod
Siri Tollerød og Martin Steffensen. Foto @SiriTollerod

Annabel Rosendahl

Den norske influenceren Annabel Rosendahl og Petter Ravn Dossland giftet seg i Italia tidligere i sommer. På bryllupsdagen stod Rosendahl hvit brud i kjole fra Otilia Brailoiu Atelier, veske fra Shrimps og pumps fra Manolo Blahnik.

Også dette bryllupet fikk oppmerksomhet i Vogue som gjorde et intervju med bruden samt unike bilder – blant annet et der paret gjenskaper et fotografi av Slim Aarons.

Influencer Annabel Rosendahl
Annabel Rosendahl. @annabelrosendahl

Bee Shaffer og Francesco Cozzani

Når datteren til motemogul og Vogue-redaktør Anna Wintour, Bee Shaffer, gifter seg med sønn til den avdøde motemogulen Franca Sozziani, Francesco Carozzini, kan ikke bryllupet bli annet enn fantastisk.

Paret giftet seg tidligere i juli, men til forskjell fra mødrene, holder paret en langt lavere profil i motebransjen. Paret har ikke delt bilder fra bryllupet på sosiale medier, men Bee har byttet navn på Instagram fra Shaffer til Carozzini; og i etterkant av bryllupet har hun delt et bilde av seg selv med ektemannen, med bildeteksten «The Carozzinis».

Bryllupet mellom de to skal ha stått på Long Island 7. juli, men de holdt siden enda en sermoni i Portofino i Italia. Det er her Carozzinis mor, Franca Sozziani er begravd. På bildefronten har det vært stille, men det italienske magasinet «Chi» postet et bilde av paret etter den andre sermonien.

Bee Shaffer og Francesco Cazzoni. foto Chi
The Cazzonis. Foto: Chi

Emma Leth

Den danske skuespilleren Emma Leth giftet seg i begynnelsen av juni, og på bare få timer fikk bryllupet stor oppmerksomhet på sosiale medier til internasjonale motepublikasjoner. Leth giftet seg nemlig i et helt unikt antrekk. Kjolen i blonder var gjennomsiktig, og under hadde Leth helt hvitt undertøy. I tillegg bar hun den store stråhatten (sesongens it-hatt) fra Jacquemus på hodet under selve sermonien. Harper’s Bazaar skrev om bryllupet og Jacquemus delte selv flere bilder av bruden på sin egen Instagram-konto.

emma leth. dansk skuespiller
Emma Leth. @Emma_Leth

Lolita Jacobs

Parisiennen Lolita Jacobs ga sitt «ja» til sin utkårede 7. juli i Frankrike, nærmere bestemt i Saint-Tropez. Her var sjefredaktør for franske Vogue Emmanuelle Alt en av bryllupsgjestene, og som seg hør og bør et fransk motebryllup ble det selvsagt omtalt i Vogue i etterkant.

Under sermonien hadde Jacobs på seg en hvit skjortekjole, med et langt slør, oransje sko og en stor, hvit blomsterbukett.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Lolita Jacobs
Lolita Jacobs og mannen på bryllupsdagen. Foto: @loljacobs

Caroline Bille Brahe

Den danske modellen Caroline Bille Brahe giftet seg i august med den danske kokken Frederik Bille Brahe. Caroline har gått for ledende motehus som Chanel, Dior og Valentino, mens Frederik eier flere hippe restauranter som Atelier September og Apollo Bar. Som et av Københavns kuleste motepar forventet vi ingenting annet enn et storslagent bryllup – og vi ble ikke skuffet. Bryllupet oste av bohemske vibber og både kjolen til bruden og hennes ti brudepiker var signert den danske designeren Cecilie Bahnsen.

Gifteringene og smykkene som ble brukt av bruden og brudepikene var fra den danske smykkedesigneren (og brudgommens bror) Sophie Bille Brahe.

Blant bryllupsgjestene var den tidligere supermodellen Helena Christensen og stylist og social zoo-grunnlegger, Pernille Teisbæk.

motebryllup

motebryllup
Bilder fra Instagram @caroline_brasch

Hovedbilde via @Loljacobs

Les også: Var det stiligere å fly før?