Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
dolce & gabbana

Fem tegn på at Stefano Gabbana er motebransjens eget nettroll

Designeren er ikke redd for å ytre seg på sosiale medier.

Stefano Gabbana utgjør halve duoen bak motehuset Dolce & Gabbana, som han har sammen med Domenico Dolce. Utenom å lage spektakulære kreasjoner og visninger som gang på gang får stor oppmerksomhet for vesker som blir ført av droner eller en imponerende modell-casting, har Gabbana også et aktivt liv på sosiale medier. Spesielt på Instagram har designeren flere ganger kommet i krangler for å snakke ned om andre motepersonligheter, artister og kjendiser.

Latterliggjorde Elton John i Gucci:

Stefano Gabbana på britisk vogues instagrambilde

Fredag 3.august la britiske Vogue ut et bilde av Elton John og Gucci-designer Alessandro Michele på Instagram. Bildet er i anledning et intervju magasinet har gjort med artisten. Mens Elton John er på sin siste turné har Gucci designet alle sceneantrekkene hans. Under dette bildet kommenterte Stefano Gabbana «Hahahahaha». Under kommentaren har flere brukere svart Gabbana at han igjen er igang med trollingen sin, og flere virket oppgitt over designeren.

Da han kalte Selena Gomez stygg:

I juni la Instagram-brukeren @TheCatwalkItalia ut et bilde hvor de hadde satt sammen flere antrekksbilder av skuespiller og artist Selena Gomez. Til bildet skrev de at Selena Gomez rocker røde kjoler og spør følgerne om hvilket av antrekkene som var deres favoritt. Her var Stefano Gabbana tidlig ute med en kommentar på italiensk. «È proprio brutta!!!» kommenterte han til bildet. Oversatt til norsk betyr det «Hun er virkelig stygg». Dette fikk flere tusen andre brukere til å ta Gomez i forsvar, men Gabbana viste ikke noe anger.

Kalte Kardashian-familien for billig:

stefano gabbana på instagram mot kardashains

Også Kardashian-familien har fått kjenne på de krasse kommentarene til Stefano Gabbana. Under et bilde som ble delt av @KKWCloset av Kris, Kendall og Kylie Jenner og Kim Kardashian West kommenterte Gabbana «De billigste menneskene i verden». Denne kommentaren ble siden delt av Instagram-fenomentet Diet Prada.

Da han gikk ut mot Miley Cyrus:

steffano gabbana

I fjor sommer gikk lillebroren til skuespiller Miley Cyrus, Braison Cyrus, på catwalken for det italienske motehuset Dolce & Gabbana. I etterkant av visningen gikk storesøster Cyrus ut på Instagram med et bilde av broren hvor hun gratulerte ham. På slutten av innlegget la hun til en kommentar med kritikk til motehuset.
«PS D&G, jeg er strekt uenig med deres politikk, men jeg støtter selskapet deres arbeid og engasjement rundt å feire unge artister og gi dem en plattform hvor alle kan se dem skinne».

Denne beskjeden ble derimot ikke godt mottatt hos Gabbana som utgjør halve duoen bak Dolce & Gabbana. Han delte bildet til Miley Cyrus og skrev:

«Vi er italienere og vi bryr oss ikke om politikk og spesielt ikke den amerikanske. Vi lager kjoler og om du tenker at du vil være politisk med denne posten, så er du naiv. Vi trenger ikke din post eller kommentar, så neste gang kan du vennligst ignorere oss!! #BoycottDolceGabbana». 

Stefano Gabbana har tidligere gått ut og sagt at han ikke ønsker å bli kalt homofil, at han ikke mener homofile par skal få adoptere barn, at han ikke har behov for homofile rettigheter og at Elton John er en fascist, skriver nettsiden NewNowNext.

Tommel ned til Victoria Beckham:

victoria beckham

Heller ikke klesdesigner Victoria Beckham ser ut til å være inne i varmen hos Stefano Gabbana. I september 2016 delte Vogue Brasil et bilde av den britiske designeren i anledning 44-årsdagen hennes. Under bildet var det ingen gratulasjoner, men heller tre tommel-ned-emojier, fra Stefano Gabbana. Før dette har Stefano Gabbana også kritisert Victoria Beckhams klesdesign, og sagt at hun ikke er en skikkelig designer.

Hovedbilde: Duoen bak Dolce & Gabbana, Stefano Gabbana og Domenico Dolce. 

Les også: Riccardo Tisci avslører ny Burberry-logo

Siste saker

Mest lest nå
Les mer