Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Snart kan du sove i dine Calvins

Screen Shot 2016-06-29 at 20.44.22

Uansett hvor lite vi ønsker å innrømme det, mennesket lar seg påvirke veldig lett. Hvert minste valg kan føles selvbestemt, men langt bak i underbevisstheten er det noen andre som hvisker enten hva vi skal spise eller hvilket humør som skal på.

Mens Starbucks-arbeidere visstnok blir bedt om å skrive feil navn med vilje så kunder sprer gratis reklame, henter andre inn et par kjente ansikt. Calvin Klein er en av de som har blitt rå på dette og benytter seg gjerne av navn som Justin Bieber og Kendall Jenner for å skape godt renommé.

Les også: Fra Vine til Calvin Klein

Selv om Calvin Richard Klein selv ikke er helt fornøyd med alle modellvalg, er resultatene ikke akkurat noe å kimse av. Logo-bruk er på en ny bølgetopp og Instagram flommer over av folk i sine Calvins. Det komfortable undertøyet unngår dog mest sannsynlig ikke legers råd om å lufte edlere deler mens en sover, men nå har det 48 år gamle klesmerket tatt grep.

Ifølge Hypebae kommer storfavoritten nemlig med et sengetøy laget av samme materialer og dekorert med samme logo-bruken som de kjente underbuksene. Dette sengetøyet vil først eksklusivt være å få tak i hos Bloomingdale’s NY fra 7. juli, men kommer 1. august på Calvin Kleins nettbutikk i tillegg til hos Nordstrom og Macy.

Screen Shot 2016-06-29 at 20.42.56

Les også: Trendalert: Nå skal du ha BHen utenpå toppen

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

Siste saker

Mest lest nå
Les mer