Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Trendalert: Nå skal du ha BHen utenpå toppen

Pysjtrenden har preget motebildet en stund nå, og soveromsinspirerte kjoler og sett i silke er blitt dagligdags kost. Hvis vi skal tro det norske motefolket vil denne trenden vedvare. 

Darja Barannik, moteredaktør i KK.no, fortalte Melk & Honning at pysjtrenden er her for å bli, da vi tok en prat med henne om vårens trender.

– Tidenes mest behagelige trend fortsetter – nattlignede kjoler og todelte sett i silke er ikke lenger forbehold soverommet, men skal brukes på jobb og gjerne til fest med hæler, sa Barannik til M&H.

bhtrend

Dries Van Noten/J.W. Anderson

Men nå er det ikke nok å bære pysjen offentlig, for enda en tendens har vist seg i motebildet inspirert av denne «boudoir-trenden» –  nemlig at du skal ha BHen utenpå toppen.  

Dette har blitt sett på catwalken hos blant andre Dries Van Noten , Louis Vuitton og J.W. Anderson,  men nå inntar altså denne trenden også gatemoten kan Who What Wear melde.

– Kvinner er ute etter å reversere den tradisjonelle måten å lagvis kle seg på, for en helt fersk og inspirerende utgave av undertøyet, skriver magasinet.

how-come-everyones-wearing-their-bra-outside-their-top-1729712.640x0c (1)

Foto via Man Repeller

 

Screen Shot 2016-03-11 at 17.52.36

Foto via Man Repeller

 

Screen Shot 2016-03-11 at 17.51.59

Foto via Instagram

Les også
Avsløring: Luksusmerke produserer vesker for 600 kroner

Siste saker

Mest lest nå
Les mer