Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Costume Awards utsettes igjen
Fra Costume Awards 2018. Foto: Alvin Santos

Slik blir Costume Awards

– Føles ekstra stas å kunne løfte frem flinke aktører nå.

I mai ble Costume Awards utsatt på grunn av koronapandemien, etter å allerede ha blitt utsatt én gang.

Prisutdelingen som hyller norsk motebransje, norske kjendiser og andre motepersonligheter, blant annet med kåringen av «Årets motepersonlighet», «Årets best kledde» og «Årets Initiativ», er arrangert av motemagasinet Costume.

Nå er datoen for Costume Awards klar.

Eller rettere sagt datoene, for prisutdelingen vil bli delt opp over to kvelder med 200 gjester hver, på grunn av smittevernregler. Motefesten skal denne gangen gå av stabelen 14. og 15. oktober på Det Gamle Biblioteket, tidligere Deichman Hovedbiblioteket i Oslo.

Den ene kvelden vil fokus være på mote, den andre på skjønnhet. Prisutdelingen som normalt går for lukkede dører, vil denne gangen streames for første gang.

– Først og fremst må jeg bare understreke hvor glade vi er for å kunne gjennomføre Costume Awards 2020 i dette vakre, historiske bygget. Bare det i seg selv blir en opplevelse, sier Kine B. Hartz, sjefredaktør i Costume til Melk & Honning.

– Jeg tror alle har forståelse for at vi lever i en spesiell tid, og at Costume Awards derfor må tilrettelegges for det. Vi ønsker at alle som kommer skal føle seg trygge på at smittevernet er ivaretatt.

Hun tror at løsningen med to kvelder blir veldig bra.

– Det blir to elegante arrangementer i Costumes ånd, og en gyllen anledning til å ta på seg sin fineste kjole og bli med på feiringen av bransjen.

– Vi er i tett dialog med helsemyndighetene og kommer til å følge alle retningslinjer som foreligger for et slikt arrangement. Det betyr for eksempel at det vil være ekstra personale som vil sikre at smittevernet opprettholdes under hele kvelden.

Les også
Den andre kolleksjonen til Manolo Blahnik x Birkenstock er her

– Vi gleder oss til å feire vinnerne på en trygg og verdig måte. Med tanke på hvor hard medfart bransjen har fått som følge av situasjonen føles det ekstra stas å kunne løfte frem flinke aktører nå.

Les også: Aldri før har denne moteprisen hatt så stort mangfold

Siste saker

Mest lest nå
Les mer