Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Slakter Justin Biebers kleskolleksjon

Mener han er en hykler og at kolleksjonen er kjedelig.

Før helgen kunne Melk & Honning melde at House of Drew, Justin Biebers kleskolleksjon, hadde sluppet på nett.

I tillegg til tydelige California skater/stoner kid-vibber har kolleksjonen klare estetiske referanser til Kanye Wests første Yeezy-kolleksjon der alt i hovedsak gikk i toner av beige og brunt.

Tilbakemeldingene på House of Drew-kolleksjonen har foreløpig ikke vært særlig positive. Nå går The Daily Beast ut og kritiserer kolleksjonen for å være kjedelig – og Bieber for å være hyklersk.

Ifølge dem forsøker Bieber nemlig helt tydelig å brande seg inn mot Gen Z gjennom å bruke unge modeller med uttrykksløse, blanke ansikter som henger rundt og driver dank. Nettmagasinet reagerer på det de mener er et utdatert bilde av ungdom som apatiske zombier i dyre hettegensere.

Klærne i seg selv, mener de, preges av å være for dem som «ikke bryr seg om hva de har på seg». Det stusses derfor over prislappen. For til tross for at noe av det første som slapp fra kolleksjonen, helt på tampen av året i fjor, var hotelltøfler til 5 dollar, må man for eksempel ut med over 1000 kroner for hettegenserne i kolleksjonen. Dette blir også omtalt hos Page Six som skriver at flere fans skal ha reagert på prisnivået.

Reaksjonene har heller ikke vært positive hos ungdomsmagasinet Nylon, som kaller Biebers kolleksjon rett og slett for «peak sleazecore».

Med 104 millioner følgere på Instagram har en god del Bieber-fans likevel latt seg friste til å kjøpe noe; mandag morgen var nemlig alt utsolgt på merkets nettbutikk.

Les også
Bokpraten: Illustratør og designer Samra Avdagic

Hovedbilde via Getty Images.

Les også: Kendall Jenner i trøbbel etter skandalefestival

Siste saker

Mest lest nå
Les mer