Nå kan du kjøpe Justin Biebers kleskolleksjon

Tøflene til fem dollar ble utsolgt på rekordtid. Denne uken ble resten lansert.

Helt på tampen av 2018 teaset Justin Bieber et helt nytt prosjekt gjennom sin egen Instagram; klesmerket House of Drew.

Både han og Mrs.Bieber – supermodellen Hailey Bieber, tidligere Baldwin – postet bilder av tøfler som kunne minne om de man loffer rundt i på hotellrom med Drew-logo.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Nettsiden til merket bar preg av å være laget i hui og hast, og tøflene til den nette sum av 42 norske kroner ble utsolgt uniddelbart.

Nå er hele kolleksjonen sluppet på nett.

Bakteppe for det hele har tydelige California skater/stoner kid-vibber, og på merkets Instagram-profil er det dette som bygges opp under, med en rekke bilder og filmsnutter.

At det er klare estetiske referanser til Kanye West sin første Yeezy-kolleksjon må også nevnes. For i likhet med den er House of Drew – som forøvrig er Bieber sitt mellomnavn – i hovedsak i beige og brunt.

Prisene ligger på mellom 400 kroner for en t-skjorte og 1300 kroner for en bukse. Alt er unisex og ifølge Bieber «etisk laget i California i et begrenset opplag».

Fashionista.com mener «kolleksjonen ikke akkurat er banebrytende», men etter Biebers tidligere ekstremt hypede merch-kolleksjoner å dømme, går det nok ikke noe verre med House of Drew.

Hovedbilde via @drewhouse

Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også: Kendall Jenner i trøbbel etter skandalefestival