Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Sjekk castingen til Dolce & Gabbana-visningen

 Inkluderer it-gutter, rappere, supermodeller, bestemødre og en nordmann

Sesongens herrevisninger er i full gang i Milano, og lørdag viste erkeitalienske Dolce & Gabbana sin kolleksjon for SS19.

Takket være en inkluderende, kreativ og overraskende casting har bildene fra catwalken gått sin seiersgang på sosiale medier, og det ser ut til at de aller fleste for et lite øyeblikk glemt at de egentlig hater Stefano Gabbana.

Forrige uke var nemlig den ene halvdelen av designerduoen i hardt vær etter å ha kalt artist og skuespiller Selena Gomez stygg i en kommentar på Instagram. Brukeren @CatwalkItalia hadde lagt ut en serie med bilder av Gomez i ulike røde kjoler og spurte følgerne sine om å velge sin favoritt. Der skrev Gabbana ‹è proprio brutta !!!» som betyr «hun er så stygg» på italiensk. Det er ikke første gang de to får kritikk for å ha åpnet munnen uten å tenke seg om. I 2015 fikk de så hatten passet etter blant annet å ha kalt donorbarn for «syntetiske barn» i et intervju med det italienske magasinet Panorama. 

Men altså, her er den ganske så imponerende line-upen fra lørdagens visning (den inkluderer ikke Selena Gomez):

It-guttene

Det italienske luksusmerket har for lengst knekt koden til hvordan man får den yngre, mer kjøpesterke og «like»-ivrige generasjonen til å følge med, nemlig ved å bruke millennial-kjekkaser fra Instagram. Den 23 år gamle skuespilleren og modellen Cameron Dallas kan nå sette sin tredje visning for huset på CV-en (og var den første modellen på catwalken). Bildet ble delt til hans 20 millioner følgere på Instagram. På catwalken var også tidligere Vine-stjerne Nash Grier med nesten 10 millioner følgere og sør-koreanske Nam Joo-Hyuk med tilsvarende 10 millioner.

Les også
Toppliste: Vesker til skolestart

Rapperne

Iført en diamantmaske gikk den nigerianske rapperen Wiz Kid nedover catwalken. Han fikk selskap av britiske Tinie Tempha.

Ikonene

Den italienske skuespillerinnen Monica Belluci, en langvarig muse for Domenico Dolce og Stefano Gabbana, tok en sving på catwalken i en skreddersydd svart dress. Supermodell Naomi Campbell lukket visningen – også i dress. Visningen var Campbells første siden hun hintet om å pensjonere seg fra catwalken tidligere i år. 

Nordmannen

Ingen annen norsk mannlig modell gjør det bedre enn Jeenu Mahadevan for øyeblikket. Forrige sesong gikk han visning for blant annet Alexander McQueen, Fendi, Hugo Boss, Salvatore Ferragamo og Marni. Nå kan han allerede sette Dolce & Gabbana på lista.

Parene

Blant supermodeller, Insta-fjes og artister kom det også en rekke par hånd i hånd nedover catwalken. De aller fleste av dem var street castet. Menn gikk med menn, kvinner med kvinner og eldre med yngre.

Bestemødrene

Høydepunktet for mange var dog de smilende bestemødrene som gikk ut på catwalken arm i arm. I tillegg var de iført visningens desidert morsomste, og faktisk mest trendy, antrekk. Dolce & Gabbana har en lang historie med å bruke kvinner godt opp i årene i sine kampanjer, men dette ble bestemødrenes debut på catwalken.

Alle bilder via Vogue Runway

Les også: Dette kan du forvente fra herremoteukene

Siste saker

Mest lest nå
Les mer