Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Min signaturparfyme: Siri Tollerød

costume-siri-tollerod-factory-girl4

 I høst skal vi ta for oss parfyme hos Melk & Honning.

Parfyme har eksistert helt siden de første menneskelige sivilisasjonene, og er en blanding av eteriske oljer og/eller aromatiske dufter. De aller fleste har én eller flere favoritter, og en signaturparfyme kan si en hel del om et menneske. Hva slags type person man er – eller kanskje heller hvem man etterstreber å være.

Vi har hørt med norske menn og kvinner i motebransjen om hva deres forhold til parfyme er og fått dem til å avsløre sin signaturparfyme. Her er det Siri Tollerød, tidligere supermodell som nå er ansatt hos Patriksson Communication, fortalte oss.


Er du glad i parfyme? Hvor mange parfymer tror du du har cirka? Hva betyr parfyme for deg?

– Jeg er veldig glad i parfyme og elsker å prøve nye. Jeg har kanskje rundt 15 stykker, men det er nok ikke mer enn fem av dem jeg varierer på å bruke.

Hva er din signaturparfyme? Hvor lenge har du brukt den, hvordan fant du den, hva tror du den sier om deg?nd.3906

– Givenchy Play er den jeg alltid vender tilbake til. Jeg oppdaget den tilfeldig på en flyplass da jeg var på businessreise i 2009 eller 2010. Jeg likte at den så ut som en iPod og prøvde den, og vipps så var det gjort.  Jeg vet ikke om den sier noe spesielt om meg, men kanskje folk tenker at lukten minner meg om dem ettersom jeg nå har hatt den så lenge.

Hvis du skulle laget din egen parfyme, hva/hvordan skulle den luktet? (Lov å bruke fantasien her)

– Den skulle luktet som en nydelig blanding av litt sitrus og blomster og minnet om en deilig sommerdag.

Har du et parfymeminne du vil dele?

– Jeg husker en gang jeg var rundt 8 eller 9 år gammel og pappa hadde vært på businessreise og jeg og søsteren min fikk en pakke med mange små Lancome parfymer vi skulle dele. Hun brydde seg ikke så veldig og jeg tok vel mer eller mindre alle sammen selv, hehe.

Les mer om parfyme her: 

Min signaturparfyme: Andreas Holzweiler

Min signaturparfyme: Caroline Skjelbred

Min signaturparfyme: Celine Aagaard

Parfymeeksperten vår forklarer om sine ultimate favoritter – og hvorfor vi velger den vi gjør. 

Siste saker

Mest lest nå
Les mer