Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Modellene gikk catwalk med falske kviser

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)

Det er ingen tvil om at skjønnhetstrender endrer seg med årene. Vi fjerner ikke lengre vipper og bryn for å få større panne og bruker ikke blåfarget blyant for å fremheve blodårer.

En ting som dog omtrent alltid har stått i fokus er ren hud. Om det så er snegleslim som må smøres på, skal ansiktet helst være helt plettfritt. Det tegnes til og med på falske fregner for at en skal kunne se mest mulig ut som en frisk sommerdag.

Les også: Forbyr hudblekende kremer

Nå er det derimot på tide å tømme baderomshylla. Glem sminkefjerner, toner, serum, oljer, ansiktsmasker, kremer og alle mulige andre dermatologisk testede produkter. Det er nemlig ikke lengre behov for skjønnhetstips fra Caras hudpleier eller kokosolje i skapet, da designer Moto Guo benyttet seg av herrers Fashion Week i Milano denne uken til å sende kvisete modeller nedover catwalken.

Malayseren er ikke ukjent for sin usminkede look i kampanjer, men fikk denne gangen hjelp fra makeupartist Roberta Betti til å fake et ansikt som ville gjort enhver pubertal tenårings-gamer stolt. Om ikke annet så er det jo omtrent alles ønske å se ung ut.

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)

Les også: Disse skjønnhetsproduktene sverger motefolket til

Les også
Hailey Bieber sitt hudpleiemerke saksøkes

Siste saker

Mest lest nå
Les mer