Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Disse skjønnhetsproduktene sverger motefolket til

PicMonkey Collage bw

Therese Dombek (foto via Elle), Marianne Theodorsen og Anne Cecilie Olavesen

Hvem er vel ikke på konstant leting etter produktene som gjør deg helt «flawless»? Melk & Honning er på saken, og har spurt et knippe og mote-og skjønnhetsfolk om deres aller beste tips!

Anne Cecilie Olavesen er skjønnhetsansvarlig i PS Magasin og Makeup-artist i Pudder Agency. Hun mener at å rense huden er den desidert viktigste delen av skjønnhetsrutinen. 

– Jeg renser alltid huden morgen og kveld, og tar ukentlige ansiktsmasker. En gang i blant unner jeg meg også en «Amazing Space» behandling på Gimle Parfymeri eller på Hotell D ánglettere i København  – verdens beste ansiktsbehandling!

Favoritt skjønnhetsprodukt?

– Mitt favoritt hudprodukt er Acai-oljen fra Rudolph Care. Det er en olje som gir huden et fuktboost og massevis med glød. Bruker den i perioder hvor huden er gusten og tørr!

Favoritt sminkeprodukt?

– Det må være Kjær Weis sin kremrouge i fargen «Sun Touched» som er superenkel å påføre og gir kinnene et hint av farge, og kan dessuten også brukes på øyelokkene som øyeskygge og leppene som leppestift. Ellers er jeg stor fan av Tom Ford sin Illuminating Primer, fordi sminken sitter ikke bare bedre, men den gir huden veldig fin glød.

Hva må du gjøre før du går ut døra for å føle deg vel?

– Jeg må gre øyenbrynene med en brynsgele og putte på litt kremrouge! Jeg er ikke glad i liglosser, men elsker Sisley sin leppepomade Baum Confort Levres, den gir leppene fuktighet og et fint skinn.

PicMonkey Collage1

Acai-oje fra Rudolph Care/Illuminating Powder fra Tom Ford/ Confort Extreme Levres fra Sisley. Foto via produsentene.

Marianne Theodorsen, også kjent som Styledevil, jobber som Head of Digital Media i Høyer. Hun er også trofast til en renserutine på kvelden.

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

– Er det å ligge i joggebuksa på sofaen og spise en skjønnhetsrutine? Ikke det? Neivel. Jeg er streng på å rense huden før jeg legger meg, men bortsett fra det er jeg ikke et prakteksempel akkurat. Lev livet og vær glad så fikser det meste seg!

Favoritt skjønnhetsprodukt?

– Jeg har faktisk tre favoritter jeg ikke kan leve uten: Den elektroniske rensebørsten fra Clarisonic fordi den gjør underverker for huden, kremen Lait-Crème Concentré fra Embryolisse fordi den gir masse fukt og er uten masse ulumskheter, og Strobe Cream fra Mac fordi den gir huden en fantastisk glød.

Favoritt sminkeprodukt?

-Jeg er egentlig innmari dårlig på sminke, og er sjelden trofast mot spesifikke produkter, men det finnes noen jeg sverger til. Mitt favoritt sminkeprodukt gjennom tidene må være Lip Maestro fra Giorgio Armani. Den sitter som et skudd, og tørker ikke ut leppene.
Hva må du gjøre før du går ut døra for å føle deg vel?

– Pusse tenna. Bortsett fra det kan jeg gi ganske faen – avhenger av hvor trøtt jeg er. All kudos til de som står opp grytidlig for å fikse seg – jeg vil gjerne vite hvordan de får det til.

Les også: Skjønnhetstrendene som preger moteukene

PicMonkey Collage2

Theodorsen med favorittleppestiften Giorgi Armani sin Lip Maestro. Foto: Privat/ Lait-Crème Concentré fra Embryolisse/ Strobe Cream fra Mac. Foto via produsentene.

Therese Dombek, skjønnhetsansvarlig i Elle og Makeup-artist, sitt beste skjønnhetstips er èn spesiell hårbørste som har endret hårvanene hennes til det bedre.

– Fra å vaske det hver eneste dag og med håret full av bustete floker og fet hodebunn kan jeg nå vaske det hver 3. dag og fremdeles føle meg fin og fresh. Litt hjelp fra Co Lab sin tørrsjampo og et par runder med Mason Pearson hver dag er hemmeligheten, det er virkelig en befrielse! Børsten hjelper nemlig til med å fordele oljen fra røttene nedover stråene noe som gjør at man ikke blir så fet i hodebunnen.

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Favoritt skjønnhetsprodukt?

– Clarisonic cleansing brush – huden blir nesten like ren som når man har vært hos hudpleieren. Jeg bruker min sammen med Exuviances skummende purifying cleansing gel, det er en fantastisk kombinasjon.

Favoritt sminkeprodukt?

– Det er mye bra sminke der ute, men som makeupartist hadde jeg ikke klart meg uten gode, mattende puddere. Det er mange som misforstår bruken, for foundationpuddere inneholder masse fargepigmenter og vil kladde seg etter gjentakende bruk. For å få den matte fine huden som trengs på TV og foto, men som også er fint på blanke t-soner i hverdagen, er det pigmentløst pudder som gjelder, og der er for eksempel Mac sin Prep & Prime Translucent powder helt uerstattelige. Vippetangen utgjør også underverker, jeg elsker hvordan den åpner øynene. Selv når man har late, sminkefrie dager kan man jukse seg fram til større bambiøyne uten at det egentlig synes at man har gjort noe.

Hva må du gjøre før du går ut døra for å føle deg vel?

– Concealer rundt øynene og litt ellers der det trengs (den nye fra Lancome er suveren), frisk rouge i kinnene, litt farge på albinobrynene mine, vippetang og masse sort maskara. Og en dusj med både deodorant og parfyme såklart, ellers føler jeg meg helt naken!

PicMonkey Collage3

Purifying cleasing gel fra Exuviance/ Concealer fra Lancome/ Prep and Prime Translucent Powder fra Mac. Foto via produsentene.

Les også: Skjønnhetstrendene som preget kjendisene på Coachella

Siste saker

Mest lest nå
Les mer