Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Se Hailey Baldwin selge jeans med tenåringsidol

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)Selv om mange allerede har gått videre fra 90-tallet og over til de tidlige 2000, drømmes det fortsatt om denim-på-denim og storhetstiden til Kate Moss.

I deres siste kapsel-kolleksjon, kan det virke som Tommy Hilfiger har gravd litt tilbake i sine arkiver. Bortsett fra kraftig denim, finner en både T-skjorter og college-gensere vel dekorert med den heftige logobruken som kom under jappetiden.

Les også: Tilbakeblikk på Mariah Careys mest stilige dager

Sammen med H&M x Coachella-aktuelle Hailey Baldwin, har Hilfiger huket tak i en av de kanskje heteste mannlige modellene for tiden. Justin Biebers on/off-kjæreste poserer lekent med Lucky Blue Smith, 17-åringen som allerede har gått opptil flere visninger og ikke minst fått en fanskare kalt «Lucky Charms». Designeren selv mener 90-tallet henter tilbake noen utrolige minner og mimrer om de første samarbeidene med kjente navn i populærkulturen.

– Vår Tommy Jeans-samling feirer noen av mine favoritt-stiler fra våre tidlige år, oppdatert for en ny generasjon av Tommy-fans, skal Hilfiger ifølge Fashionista ha uttalt seg.

TH1

TH2

TH3

TH4

Les også: Tommy Hilfiger med klær til funksjonshemmede

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Siste saker

Mest lest nå
Les mer