Bilde via Instagram

Mannlig modell skapte ville tilstander i Milano

Den amerikanske modellen og sosiale medier-favoritten Lucky Blue Smith skapte nylig nesten «Justin Bieber»-tilstander under Milano Fashion Week.

Under moteuken gikk 17-åringen visninger for blant annet Ralph Lauren, Emporio Armani og Dsquared.

«Lucky Charms», som fanskaren hans av unge tenåringsjenter kalles, jaktet han fra visning til visning, for å få et glimt, og forhåpentligvis et bilde sammen med, den unge modell-stjernen. Det sies at de kan slå Beliebers og Directioners i en «scream-off» når som helst!

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

A photo posted by Lucky Blue / blusway (@luckybsmith) on

Lucky Blue Smith spås til å bli den neste mannlige supermodellen, og har allerede vært på forsiden av magasiner som Harper’s Bazaar og L’Officiel Hommes, og gjort kampanjer for blant annet Calvin Klein. 

I tillegg til å ha hatt en pangstart på modellyrket, har han også oppnådd å blitt litt av en instagram-kjendis, og har til dags dato nesten to millioner følgere, som er ganske uvanlig for en mannlig modell.

Den unge modellen er kjent for sine isblå øyne og hvite hår, noe han imidlertid farget når han skulle satse på modellkarrieren fordi agenten hans synes han trengte en mer «edgy look».

Smith har blitt sammenlignet med den kvinnelige supermodellen Cara Delevingne, på grunn av sine fremtredende kinnbein og lyse øyefarge.

A photo posted by Lucky Blue / blusway (@luckybsmith) on

 

Lucky er opprinnelig fra Utah, men flyttet til Hollywood sammen med resten av familien fordi søstrene hans skulle satse på modellkarrieren. Modellbyrået var i første omgang bare interessert i jentene i familien, men så Lucky Blue Smith sitt potensiale i modellverdenen, som gjorde at den daværende 12-åring også ble signert av Next Models. Blant søstrene er det spesielt den jevngamle Pyper America Smith som har oppnådd modellsuksess.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Sammen med søskenflokken har han også startet bandet «The Atomic», hvor han spiller trommer. Det første albumet skal være rett rundt hjørnet.

 

A photo posted by Lucky Blue / blusway (@luckybsmith) on

 

Les også: Er dette moteverdenes neste it-girl?