Bilde via Instagram @hm

Se den nye H&M Studio-kolleksjon

Først hos Melk & Honning.

Den svenske kleskjeden lanserer to ganger i året en trendkolleksjon som utvikles av et in-house designteam i Stockholm. For SS’20 har de valgt å lansere H&M Studio i to omganger; det første droppet kom i slutten av februar, mens neste drop skjer om to uker.

Melk har fått lov til å dele bildene av den sommerlige kolleksjonen først. Se de nederst i saken.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Flip flops av alger og solbriller av resirkulerte flasker

Denne gangen har teamet brukt materialer med mindre påvirkning på miljøet. Plaggene er designet ut i fra nøkkelordene nysgjerrig, fargerik og modig.

Utvalget i H&M Studio består av sporty badedrakter og bikinier i resirkulert polyamid og polyester med abstrakte måneprint og neonfargge blandet med turkis og kremhvit, lette saronger og kjoler i økologisk bomull og resirkulert polyester. Av tilbehør finner man både solbriller i resirkulert PET, en kanvasbag i økologisk bomull og flip-flops i bloom algae foam, et fleksibelt skum produsert med biomasse fra alger.

– Iøynefallende badedrakter og bikinier vil gi farge, personlighet og en atletisk touch til looken. Kombiner med nøytrale skreddersydde plagg med råkutt fra første drop  eller den korte dressen med psykedelisk print fra drop to. Vi er også stolte av å bruke materialer med mindre påvirkning på miljøet, som resirkulert polyester og økologisk bomull, i hele kolleksjonen, sier Ann-Sofie Johansson, kreativ rådgiver i H&M.

Den svenske kleskjeden har de siste årene hatt et stadig større fokus på bærekraft. Nylig toppet de også listen over verdens mest transparente motemerker.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den nye H&M Studio-kolleksjonen slipper på hm.com 28. mai.

(øverst f.v) Kaftan, 999 kr – Kjole, 1299 kr – Solbriller, 399 kr – Strandbag, 199 kr
(Øverst f.v) Badedrakt, 399 kr – Kjole, 599 kr – Sarong, 149 kr – sandaler, 399 kr
(Øverst f.v) Flerfarget bikini, Overdel 149 kr og underdel 99 kr – Grønn bikini, Overdel 299 kr og underdel 149 kr – Shorts-sett, Skjorte 599 kr og shorts 599 kr.

Les også: Endelig kommer dette til «luksus-H&M».