H&M Studio SS20

Her er H&M sin nye Studio-kolleksjon

Se den først hos Melk & Honning.

Studio er H&M sin trendkolleksjon utviklet av et eget in-house designteam ved den svenske klesgigantens atelier i Stockholm. Kolleksjonen lanseres to ganger i året i tråd med de internasjonale motesesongene.

Sommeren Studio-kolleksjon ble lansert i Los Angeles tirsdag med gjester som Jourdan Dunn, Paloma Elsesser, Billie Lourd og Selah Marleyvar, og henter inspirasjon fra den svenske øya Gotland med en bekymringsfri surfejente som muse.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nøkkelplaggene denne gangen inkluderer blant annet en knallrosa kjole i resirkulert polyester (ja, den du allerede har sett på Nina Sandbech), en kalksteinfarget avklippet blazer med rå kanter og matchende bukser med vide ben, en heklet cardigan og plattform-boots i skinn. Fargepaletten er holdt i knallrosa og koboltblå med innslag av syregrønt samt både kalk og krem.

– SS20-kolleksjonen benytter ‘frihet’ som sitt ledende mantra, og består av allsidige plagg til den eventyrlystne kvinnen som gjerne surfer, klatrer og utforsker. Jeg er spesielt glad i de skreddersydde plaggene som virkelig fremhever kolleksjonens balanse mellom rått og raffinert – jeg ville ha gått for satengbuksene og skjorten med plattformskoene til, sier Ann-Sofie Johansson, Creative Advisor i H&M.

Kolleksjonen er tilgjengelig online og i utvalgte butikker fra 20. februar. Og for første gang noensinne slippes også en del 2 av kolleksjonen spesielt tiltenkt høysommer. Den vil være tilgjengelig eksklusivt online fra 28. mai.

Les også: Norsk moteprofil åpner Oslo svar på Colette

Artikkelen fortsetter under annonsen