Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Se Cindy Crawfords datter i stor parfymekampanje

Kaia Gerber for Marc Jacobs Daisy

Selv om de største stjernene fortsatt inspirerer når de bikker en viss alder, følger slekta slekters gang for blant andre Kate Moss, Jude Law, Lauryn Hill, Lisa Bonet og Cindy Crawford.

Mor og datter på forsiden av Vogue Paris i 2016.

Et ikon varer evig, bare tenk på hvordan for eksempel Audrey Hepburn fortsatt inspirerer oss – selv om hun gikk bort for over 20 år siden. For Cindy Crawfords del startet karrieren midt på 80-tallet og hun har gått visninger for Chanel, Versace og Dior, i tillegg til å dukke opp i kampanjene til Balmain, Oscar De La Renta og Hermês. For å nevne en liten brøkdel.

Se også: Motefolkets beste Halloween-kostymer 

Etterspørselen er fortsatt tilstedeværende, men det har nok roet seg litt sammenlignet med glansdagene. Da er det greit at de gode genene har gått i arv til datteren Kaia Gerber. Som 13-åring dukket hun opp i Teen Vogue og i fjor sommer stilte hun som 14-åring opp alene i en kampanje for Miu Miu.

I høst ble det kjent at skjønnhetsavdelingen til Marc Jacobs også hadde fattet sin interesse for Kaia og nå fronter hun den populære Daisy-parfymen. Den populære duften feirer til og med 10 år i år, så som har hentet inn Kaia og det i anledning Daisy-parfymens 10-årsdag.

Kaia Gerber for Marc Jacobs Daisy

Se også: Nå satser Kendall Jenner bak kameraet

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Siste saker

Mest lest nå
Les mer