Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Se datteren til Lauryn Hill som modell

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)

Uten å gå inn i de naturvitenskapelige baner, kan en si at gode gener gjerne drypper videre i de neste generasjoner. Kjendisbarna går ofte i fotsporene til fedre eller mødre og av og til gjør de til og med jobben sammen.

Mens datteren til Cindy Crawford er aktuell i klærne til Alexander Wang, lot Saint Laurents eks-designer Heidi Slimane seg inspirere av sønnen til Pamela Anderson. En annen som utnytter seg av sitt arvede ytre, er Selah Marley, datter av Fugees-vokalist Lauryn Hill og reggaens store sønnesønn, Rohan Marley.

Les også: Dette er Chanels nye ansikt

Å bli født inn i en familie der du kan kalle Lauryn Hill for mamma og Bob Marley for bestefar, skaper nok noen prosent med prestasjonsangst. Til Teen Vogue har hun fortalt hvordan folk alltid sier at hun må følge i morens og bestefarens fotspor, men at hun ikke ønsker å ødelegge navnet helt om hun feiler. Fordelen er å kunne gå ned i kjelleren under oppveksten og plukke fra sin mors vintage-skatter. Men selv med noen av verdens kanskje vakreste mennesker på slektstreet kan en føle seg udugelig.

– Jeg ønsket alltid å se ut som noe jeg aldri kunne være. Det var ikke før jeg startet på high school at jeg fikk nok selvtillitt til ikke å bry meg om skjønnhetsstandardene media sender ut, sier Selah til Dazed.

Denne selvtilliten har gjort det mulig å kunne gjøre jobber også i modellverdenen og skjønnheten har nylig landet en kampanje for Calvin Klein.

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)

Selah-Marley1

Selah-Marley2

Les også: Gigi Hadid kan takke Naomi for hjelpen

Siste saker

Mest lest nå
Les mer