Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Kate Moss: – Datteren min sminker meg iblant

Foto: Mario Testino (Vogue Italia, Oktober 2006)

Foto: Mario Testino (Vogue Italia, Oktober 2006)



Med mottoet «Få London-looken», kom nok ikke Rimmels valg om Kate Moss som første ansikt utad i 2001 som noen stor overraskelse. Samarbeidet holder fortsatt på den dag idag og Moss er med på å fronte blant annet sminkemerkets mascaras og leppestifter.

Etter 15 år som partnere skulle det bare mangle at det ikke også kom en leppestift-kolleksjon for å feire jubileet og 6. juli står seks nye farger klare, der det hele går i røde og nude toner. I den anledning ble det nå nylig holdt et presseevent for Rimmel, som i 1834 først startet opp som parfymeri. Der var selvsagt også modell-veteranen tilstede, der hun kunne fortelle at den første leppestiften ble kjøpt allerede i 8-årsalderen i intet mindre enn en metallisk gull-nyanse.

Les også: Kate Moss med hemmelig Insta-profil

Videre forteller ambassadøren om hennes Vogue-aktuelle datter, Lila Grace Moss Hack, som lar mor få høre det om hun ikke ordner opp i bryna sine. Ifølge Kate har 13-åringen nemlig stålkontroll på både vippetang og fiksing av bryn.

– Hun forteller meg hva jeg skal gjøre istedenfor den andre veien. Hun sminker meg iblant, noe som er hysterisk morsomt, forteller 42-åringen åpenhjertig til WWD.

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)



Les også: Kim lager leppestift med 11 andre kjendiser

Les også
19 SPM jule-edition: Ida Broen

Siste saker

Mest lest nå
Les mer