Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Cindy Crawford om datteren: – Så mye mer selvsikker enn jeg var

Mor- og datter-mål? (INSTAGRAM)

Mor- og datter-mål? (INSTAGRAM)Selv om innrømmelsen sitter langt inne, er høsten rett rundt hjørnet og eplene i hagen er ikke de eneste som lander relativt nærme stammen. Lila Grace er med mamma Kate Moss på Vogues forside, Zoë Kravitz løp på stranden med sin mor for Calvin Klein og Lauryn Hill har tydeligvis sendt sine gode gener videre til Selah Marley.

Kaia Gerber, datter av supermodell Cindy Crawford og gründer Rande Gerber, har virkelig blitt et hett navn med åra. Ikke bare var hun å se i Alexander Wangs vårkampanje, men 14-åringen fronter nå også solbriller fra Miu Miu.

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)

Les også: Pamela Andersons sønn er Hedi Slimanes nye muse

Ingen tvil om at vi vil se mer av unge Cindy jr. fremover, noe mor selv ikke bekymrer seg over. I et intervju med septemberutgaven av Teen Vogue får vi nemlig høre litt av hva mor og datter tenker om dagen:

Cindy: Du er så mye mer selvsikker enn det jeg var! Jeg startet ikke å gjøre modell-jobber før jeg var nærmest 17. Du vet hva som føles rett for deg og jeg bekymrer meg ikke over at du ikke skal holde deg ekte.

Kaia: Dette har gitt meg mulighetn til å møte så masse utrolige mennesker. Å bo i Malibu er som å være i en boble, så å oppdage andre som er såpass forskjellige fra meg har vært svært tilfredsstillende.

Kaia: Jeg har sett deg være intet annet enn snill med alle på set; fra fotografen til kateringsfolkene.

Cindy: Det er så gøy å se at du forstår hva jeg har gjort mesteparten av mitt liv. Jeg ser tilbake og setter pris på all reisinga og kontakten med folk gjennom foto. Du har det gøy, men lærer også at det er hardt arbeid!

Kaia for Teen Vogue (Foto: Yelena Yemchuk)

Kaia for Teen Vogue (Foto: Yelena Yemchuk)Les også: «The September Issue»: Hvem pryder forsidene?

Les også
Mitt skjønnhetsunivers: Andrea Steen

Siste saker

Mest lest nå
Les mer