Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
naomi campbell

Nå lanserer supermodellen egen Youtube-kanal

– Jeg vil dele det jeg har lært med kvinner over hele verden – og spesielt med unge kvinner fra Afrika.

«Jeg vil at du skal få se meg som en virkelig person og hva som betyr mye for meg. Det har tatt meg lang tid å komme til dette punktet, fordi jeg alltid har hatt en frykt for å dele for mye. Men dette er tiden vi lever i nå og jeg vise verden hva jeg har lært og opplevd. Hva er poenget i at jeg skal holde alt inne. Jeg vil dele det jeg har lært med kvinner over hele verden – og spesielt med unge kvinner fra Afrika.

«Jeg har vært en supermodell, jeg har vært en aktivist, jeg har vært venn med helt fantastiske mennesker, jeg har blitt kritisert og jeg har blitt hyllet. Det viktigste: Jeg har alltid vært Naomi». 

Slik starter Naomi Campbell sin aller første video på sin egen Youtube-kanal. Det er bare noen dager siden supermodellen lastet opp den første videoen som per dags dato har nærmere 19.000 abonnenter. Kanalen har fått navnet «Naomi» og skal la følgerne bli med i kulissene til den ikoniske supermodellen.

Campbell har vært en viktig stemme for mørkhudede kvinner og menn, spesielt i motebransjen. Hun ble oppdaget allerede som 15-åring, og har gjennom karrieren blitt avbildet på forsidene hos de største magasinene og gått for ledende motehus som Chanel, Versace, Burberry og Dior, for å nevne noen.

I august 1988 ble hun den første mørke modellen som prydet forsiden til Vogue Paris. Hun var også den første mørkhudede modellen på coveret av Vogue Russland og Time Magazine. I tillegg til den første britisk-afrikanske modellen på forsiden av britiske Vogue i 1987.

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Tidligere i år, nærmere bestemt under filmfestivalen i Cannes i mai, hintet Campbell om at hun ville legge modellkarrieren på hylla. Til tross for det fikk vi se henne på catwalken da Moschino viste samarbeidskolleksjonen sin med H&M tidligere i høst. Sammen med moren spiller hun også en rolle i julekampanjen til erkebritiske Burberry.

Sosiale medier har gjort at vi kan komme nærmere kjendisene vi ser opp til, og nå vil Naomi Campbell invitere fansen sin til å bli enda bedre kjent med henne. Lurer du for eksempel på hvorfor Campbell elsket Nelson Mandela? Her har du svaret.

Les også: Er Jonas en av Norges nye supermodeller?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer