Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Ryktene sier at Harry Styles skal lansere sminke og parfyme
Foto: Variety

Ryktene sier at Harry Styles skal lansere sminke og parfyme

«Så det er dette han holder på med når vi ikke hører noe fra han på flere måneder», skriver fan på Twitter.

Harry Styles har gått fra å være et ungpikeidol i boybandet One Direction til å bli en suksessrik solostjerne og skuespiller. Han har blant annet fått en av hovedrollene i Olivia Wilde sin nye film Don’t worry, Darling.

De siste årene har han også blitt et stilikon og moteverdenens nye yndling. Han har prydet flere kampanjer, blant annet for Gucci..

Det som har gjort at motebransjen virkelig har fått øynene opp for 27-åringen er likevel at han har turt å pushe grensene for hva menn kan ikle seg. Styles lot seg avbilde iført nettingstrømper på forsiden av magasinet Beauty Papers og hadde på seg kjole på forsiden av Vogue. I førstnevnte sammenheng hadde han også på seg ganske mye sminke.

Briten er også kjent for å stadig vekk ha på neglelakk., gjerne av en kreativ variant. Han har for eksempel hatt neonfarger, fruktsymboler og smilefjes på neglene.

Og skal man tro ryktene er det nettopp disse tingene han i fremtiden kan komme til å lansere.

For flere internasjonale medier melder nemlig at Harry Styles er ført opp som leder for et nytt kosmetikk- og parfymeselskap.

Les også: Nå har artisten klipt seg – og nettet koker

Ifølge dokumenter Page Six har fått innsyn i skal Styles lede selskapet som foreløpig heter Pleased AS Holding Limited sammen med sin assistent Emma Spring.

Han har ikke selv uttalt seg om dette enda, så noe mer vites ikke foreløpig. Fans på twitter ser ut til å håpe at artisten skal lansere sminkeprodukter og parfyme.

«Så det er dette han holder på med når vi ikke hører noe fra han på flere måneder», skriver en også.

Dersom ryktene stemmer, følger Styles en generell trend blant kjendismenn den siste tiden.

I fjor lanserte Pharrell sitt helt eget hudpleiemerke, mens rapperen Lil Yachty nylig slapp et neglelakkmerke spesielt rettet mot menn.

Og like før helgen ble det også kjent at Alex Rodriguez – den helt ferske eksforloveden til Jennifer Lopez – slipper en egen concealer kalt Blur stick. Ifølge CNN skjer gjør han dette i samarbeid med wellness-selskapet for menn kalt Hims.

De viser til en undersøkelse fra 2019 som viser at en av tre menn under 30 vurderer å bruke sminke.

Les også: Derfor endret Billie Eilish stil

Siste saker

Mest lest nå
Les mer