Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Bilde: Arturo Holmes/Getty Images

Harry Styles har klipt seg, og nettet koker

Fansen er delt.

Som ett av de fem medlemmene i One Direction ble Harry Styles voldsomt populær blant tenåringsjenter verden over. Etter at gruppa la inn årene i 2016 startet han en egen solokarriere, og er utvilsomt den av gutta som er mest kjent i dag, kanskje med unntak av Gigi Hadids kjæreste – og baby daddy – Zayn Malik.

I tillegg til å være kjent for musikken, har Styles blitt et yndet stilikon og trendsetter.

Les også: Harry Styles er Guccis nye ansikt utad

Med sin Mick Jagger-liknende look og imponerende manke, har nok mange latt seg inspirere av ham. Etter å hatt halvlangt hår en stund, har han det siste året gått for en noe kortere, men ikke mindre fluffy variant.

Nå har han tatt det ett skritt lengre. Nye bilder av 26-åringen avslører at han har gått løs med saksa. Og Internett koker.

Refinery 29 kan melde at det var en fan som spottet Styles ute i Los Angeles, og spurte om å få ta en sosialt distansert selfie med stjernen:

I caption skriver hun «Så vi gikk fra frat boy Harry til Dunkirk-Harry på en uke – Okay».

Styles spilte en liten rolle i actionfilmen Dunkirk fra 2017, som var satt til andre verdenskrig. Der hadde han en kortere frisyre enn man på det tidspunktet var vant til å se han med. Det er altså denne fansen virker glade for at han har fått tilbake.

Les også: Se Harry Styles-bildet som får internett til å knele

Harry Styles klippet håret for skuespillerjobb

Ifølge Dazed skrev en annen: «Ja, dette er Dunkirk-Harry men OPPGRADERT på grunn av krøllene på toppen. I’m living».

Styles har foreløpig ikke postet noen egne bilder av forandringen, men ifølge det britiske motenettstedet skal grunnen til hårklippen være at han skal spille i Olivia Wildes nye psykologiske thriller Don’t Worry, Darling. I den skal også Florence Pugh og Dakota Johnson være på rollelista.

Nylig ble det kjent at Styles låt Watermelon Sugar har nådd utrolige 800 millioner streams på Spotify, noe som gjør det til hans mest streamede låt noensinne. Den

Les også: Her gjenskaper Harry Styles prinsesse Dianas ikoniske antrekk

Siste saker

Mest lest nå
Les mer