Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Rihanna lager solbriller med fransk motehus

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)Å benytte seg av hverdagens 24 timer på best mulig vis er ikke alltid så lett. Noen virker dog å ha funnet en magisk formel som gjør dagene dobbelt så lange, men disse lever selvsagt ikke blant oss dødelige.

At Kanye West ønsker å bli respektert som motebransjens Michael Jackson, kommer ikke lengre som en stor overraskelse på de som følger litt med på rapperens mange uttalelser. Det som nesten er mer interessant er hvordan Rihanna klarer å poppe opp i snart utallige motearenaer, med stadig nye kreasjoner.

Les også: Olivier Rousteing: – Kanye West er en gud

Den vakre barbaderen har på kort tid vist sterk arbeidskapasitet med blant annet sko for Manolo Blahnik, sokker i samarbeid med Stance, annonsert eget sminkemerke, designet et par unike sko for hennes Anti World Tour og gjort det svært godt i hennes samarbeid med Puma. Selvfølgelig stopper det ikke her, da 28-åringen nå har designet noen raske solbriller med Dior, merket hun for et år tilbake ble ansikt utad for. Ifølge Hypebae er dette første gang luksushuset lar noen av deres ambassadører få være med i designprosessen og den sko-aktuelle artisten skal ha valgt både materialer og farger selv. De futuristiske solbrillene kommer for salg i Diors butikker i starten av juni og foruten et par gullbelagte briller for 1950 dollar (omtrent 16500 NOK) vil de ligge på 840 dollar (omtrent 7200 NOK).

RIRI1

Riri2

RIRI3

RIRI4

RIRI5

RIRI6

Riri7

RIRI8

Les også: Balmain-designer annonserer samarbeid

Siste saker

Mest lest nå
Les mer