Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Balmain-designer annonserer samarbeid

Screen Shot 2016-05-23 at 11.34.56

OPPDATERT!

Olivier Rousteing, som har vært kreativ leder hos det franske motehuset Balamain de siste fem årene, annonserte nylig at han skal gjøre et samarbeid med Nike.

Annonsering var på designerens yndlingsplattform Instagram, og bestod av tre bilder av en type logo av samarbeidet, med teksten «are you ready?».

Les også: Olivier Rousteing: – Kanye West er en gud

Den franske designerens kjærlighet for fotball er hjertet til samarbeidet. Kolleksjonen vil bestå av ikonisk fotballdesign som er revurdert gjennom moderne snitt og bruk av lukseriøse detaljer som gull – vinnerens farge. Kolleksjonen er for både kvinner og menn.

Football Noveau-kolleksjonen er inspirert av de profesjonelle fotballspillerne som spiller i Europamesterskapet denne sommeren. Kolleksjonen skal både ha kjent Nike-teknologi og møte «off pitch»-behov samtidig som den vil ta sportsklær et steg videre når det kommer til estetikk.

– Mote er vanligvis om catwalken og glamouren, men med Nike handler det om prestasjon og om utøverne. Det jeg elsker med denne kolleksjonen er vi integrerer den ikonikse stilen til fotball med sportsstil, forklarer Rousteing i en pressemelding.

NikeLab_x_OR_1_original NikeLab_x_OR_6_originalNikeLab_x_OR_2_original NikeLab_x_OR_3_original NikeLab_x_OR_4_original NikeLab_x_OR_5_original

Rousteing følger i Givenchy-designer Riccardo Tiscis fotspor, som også denne sommeren lanserer et samarbeid med det amerikanske sportsmerket.

Olivier Rousteing sitt seneste samarbeid var med den svenske kleskjeden H&M, som skapte hysteri og lange køer rundt om i verden. Samarbeidet ble frontet av ingen ringere enn Kendall Jenner dansende i en musikkvideo.

Rousteing er en mester på og markedsføre seg selv og arbeidet sitt på sosiale medier gjennom sin #Balmainarmy – så det er ikke overraskende hvis plustelig Kim Kardashian, eller noen andre kjendiser som er en del av Rousteings armé, poster ett bilde ikledd noe signert Olivier Rousteing x Nike.

Les også
17 tips til fine julegaver fra norske merker

Les også: Se Rihannas sko i tre nye farger

Siste saker

Mest lest nå
Les mer