Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Så lang tid brukte Rihanna på å lage skoene

(Foto via Instagram)

(INSTAGRAM)

Rihanna gjør mer enn bare å pryde forsiden av nyeste Vogue. Etter tre år på benken sitter hun også endelig i turnébussen igjen.

Latsiden er likevel ikke en side hun har oppholdt seg noe særlig i de siste årene. Det har blitt opprettet stylingbyrå, designet i Pumas atelier og nå nylig kom hun også ut med en gjestekolleksjon hos Manolo Blahnik.

Anti World Tour brakte igang for en uke siden og sceneantrekkene til artisten har gått som en farsott over sosiale medier. Bortsett fra en tettsittende jumpsuit i beige, et korsett i skinn og lange kapper, var det kanskje Giuseppe Zanottis skokreasjon som stakk av med mest oppmerksomhet.

Les også: Disse fashionistane bør du følge på Snapchat

Skoene kom fram i et samarbeid mellom Zanotti, Rihannas stylist Mel Ottenberg og den barbadiske artisten selv. Matchet av en t-skjorte-inspirert playsuit, danset et par lårhøye støvletter holdt oppe av et belte rundt livet over turnéscenen. Ifølge Zanotti tok disse nærmest tre måneder å lage, og han synes det var gøy å gjøre deres visjon til en virkelighet.

– Vi jobbet hardt med å finne den riktige balansen mellom en enestående showpiece og et komfortabelt valg til scenen, sier den italienske designeren til Hollywood Reporter.

(Foto via Tumblr)

(Foto via Tumblr)

(Foto via Tumblr)

(Foto via Tumblr)

Les også: Nå kan du spraye på neglelakken

Les også
Hailey Bieber sitt hudpleiemerke saksøkes

Siste saker

Mest lest nå
Les mer