Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Rihanna bytter ut New York med Paris

rihanna-cr-fashion-book-1

Foto via CR Fashion Book

Forrige sesong gjorde popstjerna Rihanna sin motevisningsdebut under New York Fashion Week, og mange ble nok skuffet da Fenty x Puma ikke dukket opp på timeplanen i «The Big Apple» denne runden.

Et par uker etter at den første kolleksjonen ble droppet i butikkene, ble det i går kjent at RiRi skal vise fram sin nyeste kreasjoner i samarbeid med det tyske sportsmerket denne sesongen også, men nå skal showet holdes i kanskje verdens største motehovedstad, Paris.

– Det er en drøm for meg å ha muligheten til å presentere min andre kolleksjon for Fenty Puma by Rihanna i Paris. Jeg tilnærmet meg denne sesongen på en veldig annerledes måte, og føler at temaet og konseptet passer bedre til en av mine favorittbyer, Paris, forteller artisten/designeren selv ifølge en pressemelding.

Visningen vil bli holdt 28. september og skal livestreames på musikktjenesten Tidal. Ikke mye er kjent om hva som vil skje under showet enda, bortsett fra at det vil være mer intimt en hennes første visning, og at det vil se bort ifra det tradisjonelle runway-formatet. Med et flytte fra New York til Paris, kan dette også bety flere forandringer i vente, ifølge Dazed.

gallery-1474376172-16aw-cc-wmn-do-you-cara-190-129

Foto: Puma

Rihanna har ikke bare en eget klesmerke i samarbeid med Puma, hun er også kreativ leder for det tyske sportsmerket. I etterkant av at Rihanna ble en del av Puma sitt team, har de opplevd stor salgsøkning. Løftet har skyldes at de satser mye på kjendissamarbeid, og Kylie Jenner, Young Thug og nå nylig Cara Delevingne er en del av gjengen av ambassadører.

Les også
Gisele Bündchen åpner opp om traumatiserende Alexander McQueen-visning

Les også: Her er første titt på Alexander Wang x adidas

Siste saker

Mest lest nå
Les mer