Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Se Kylie Jenners nye samarbeid med Puma

Screen Shot 2016-07-05 at 12.23.00

Foto via Instagram @kyliejenner

Puma har hatt suksess med deres kjendissamarbeid med både Rihanna og Kylie Jenner, og opplevde et stor økning i salget de første månedene av 2016. Dermed er det kanskje ikke rart at det tyske sportsmerket vil melke reality-stjernen for alt hun er verdt fremover.

I april droppet nemlig Kylie sitt første samarbeid med Puma, selv om Kanye var skråsikker i sin sak på at Kylie var på «Team Yeezy». 

Til Kanyes store fortvilelse, kan man tro, fortsetter samarbeidet mellom reality-stjernen og Puma, hvor hun fronter deres nye kampanje som har fokus på merkets retro- og suede design.

Kampanjen er skutt i New Yorks gater og undergrunn og skal være et throwback til tiden Reagen styrte og før Kardashian ble reality-stjerner.

Det er ikke meldt om denne kolleksjonen vil inneholde en orginal sneaker slik som sist, men på grunn av Jenners forkjærlighet for sporty fottøy, vil det ikke være en overraskelse, ifølge Highsnobiety.

puma-second-kylie-jenner-campaign-03-396x575puma-second-kylie-jenner-campaign-02-396x575 puma-second-kylie-jenner-campaign-01-396x575

Les også: Paris Hilton: – Denne er mer voksen og sofistikert

Siste saker

Mest lest nå
Les mer