Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Playboy saksøker Fashion Nova for å selge sexy kanin-kostyme

Playboy saksøker Fashion Nova for «sexy kanin»-kostyme

That is so fetch!

Halloween blir riktignok noe amputert i år, slik som alt annet. Men det er fortsatt lov å kle seg ut. En gjenganger, enten man liker det eller ei, er «sexy kanin»-kostyme (enter Cady Heron i Mean Girls).

Nå saksøker Playboy Fashion Nova for å selge kostymet som er svært nært forbundet med magasinet og merkenavnet.

Kostymet som nå er til salgs på nettsidene til Fashion Nova består av en sort bodysuit, en tversoversløyfe og hvit krage, mansjetter, kaninører og en liten hale.

Playboy har sendt et såkalt cease and desist-brev der de krever at nettgiganten fjerner produktet fra sine nettsider. Gjør de ikke det, går Playboy til sak, skriver Dazed.

Det har imidlertid ikke den amerikanske nettgiganten, som nylig ble anklaget for å seksualisere barn med sin nye motesatsing myntet på unge jenter, planer om. De har dog endret varenavnet fra Bunny of the Month til Miss B Bunny og Bunny Hop etter at Playboy påpekte likheten mellom det og deres egen Playmate of the Month.

Dette kostymet får Playboy til å se rødt. Foto via Fashion Nova.

Produktet er dessuten i skrivende stund utsolgt.

Fashion Nova har foreløpig ikke kommentert saken, men er ikke akkurat fremmed for kopianklager. I fjor anklaget Versace nettgiganten for å ha kopiert flere av deres designs – blant annet den famøse grønne jungelkjolen som J. Lo gjorde berømt i 2000.

Les også: Kim Kardashian saksøker fast fashion-gigant

Siste saker

Mest lest nå
Les mer