Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Nå er kolleksjonen fra Pernille Teisbæk for Mango her
Foto: Instagram/@pernilleteisbaek

Pernille Teisbæk gjestedesigner for Mango

Nå lanseres kolleksjonen til den danske influenceren.

For dem som følger henne på Instagram, kan det virke som at Pernille Teisbæk har hatt hendene fulle det siste året med renovering av en vanvittig København-villa, i tillegg til å være (relativt) nybakt mor til tre gutter.

Til tross for å være både stylist, kreativ direktør, entreprenør og en av Danmarks – og ikke minst verdens største influencere, har hun tydeligvis også hatt tid til overs.

Nå har Pernille Teisbæk designet en gjestekolleksjon for Mango.

Pernille Teisbæk x Mango
Pernille x Mango. Foto: Mango

Her mikses minimalistisk skandi-stil, som dansken er så kjent for, med den spanske fast fashion-kjedens DNA.

Resultatet er Pernille x Mango, som skal være en tidløs kolleksjon bestående av 20 nøkkelplagg. Den er designet i samarbeid med kjedens egen designer, Justitia Ruano. Kolleksjonen er lagd av bærekraftige tekstiler som økologisk bomull og resirkulert polyester, i likhet med klærne til mange andre fast fashion-giganter.

36-åringen slapp nyheten om dagens lansering på Instagram i dag, med sin egen Mango-avis sittende på en designerpuff i sin nye praktvilla.

– Jeg ønsket å skape en kolleksjon som kan vare over tid med spesielle plagg. Disse essentials-plaggene er for meg plagg som kan bli brukt både på dag- og kveldstid som jeans, en hvit t-skjorte eller en klassisk skreddersydd jakke, sier Pernille Teisbæk i en pressemelding.

Influenceren høster (naturligvis) lovord fra designeren i Mango.

– Å jobbe med Pernille var enkelt fra første stund og vi arbeidet med god harmoni og mye motivasjon. Det viktigste er at hun deler samme verdier som kvalitet, femininitet og bærekraft som vi har i Mango, sier Justitia Ruano.

Dansken er imidlertid ikke fremmed for Mango. Hun har samarbeidet med Mango i flere år og er en såkalt Mango-girl.

Teisbæk har hatt flere jern i ilden siden hun la ned byrået Social Zoo i mai 2020. Et halvt år senere kom nyheten om at hun hadde fått seg ny jobb som kreativ direktør i det danskeide luksussmykkeuniverset Finematter.

Hun er heller ikke den eneste kjente moteinfluenceren i Danmark som er aktuell med et gjestekolleksjon.

Tidligere i år tok Melk & Honning en prat med toppinfluencer Emili Sindlev, som lanserte et overraskende designersamarbeid.

Les også: 15 strikkeplagg vi ønsker oss akkurat nå

Siste saker

Mest lest nå
Les mer