Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Bilde via Instagram @pernilleteisbaek

Toppinfluencer Pernille Teisbæk legger ned Social Zoo

Representerer noen av Danmarks største influencere.

Pernille Teisbæk er med sine 817 000 følgere en av Danmarks største influencere. Hun har gitt ut boka Dress Scandinavian: Style Your Life and Wardrobe the Danish Way, er fast inventar på enhver moteuka og et internasjonalt stilikon, som har vært forsiden av blant annet danske Elle, Costume og Eurowoman.

I 2015 grunnla Teisbæk byrået Social Zoo sammen med TV-produsenten Hannah Løffler Schmidt. Året etter ble også Barbara Saouma med som partner. Sammen har de hatt suksess med både eventplanlegging, PR og, ikke minst, å representere noen av de mest kjente danske moteinfluencerne.

Per i dag er Emili Sindlev, Jeanette Madsen og Josefine H.J – sistnevnte med nesten 1 million følgere – hos Social Zoo.

Nå legger Pernille Teisbæk og partnerne likevel ned byrået.

Les også: La deg inspirere av de skandinaviske influencernes hjemmeantrekk

Ikke nær konkurs

– Vi har oppnådd alt vi noensinne hadde drømt om å få til med Social Zoo, skriver trioen i en post på byråets Instagram-profil. (…) Vi har i felleskap kommet frem til at vi ønsker å begi oss ut på andre eventyr. Vi er så stolte av å ha vært helt i toppsjiktet når det gjelder influencer marketing, og med våre ambisjoner satt en høy standard for yrket. Vi er også ekstremt stolte over å ha bidratt til å få moteuka i København på den internasjonale radaren.

– Alle de eksisterende prosjektene vil fullføres i løpet av 2020, så det vil enda bli en stund til vi sier adjø for godt. Sees ute i felten, avslutter de.

Les også
Mitt skjønnhetsunivers: Andrea Steen

Ifølge Fashion forum er det ikke som en direkte konsekvens av koronaviruset at de nå stenger dørene. De påpeker i stedet at unntakstilstanden ga dem tid til å tenke gjennom hva de ønsker å gjøre videre.

– Vi har som alle andre vært berørt av COVID-19, men vi er ikke i nærheten av å gå konkurs. Vi hadde tvert imot store forventninger til tiden fremover.

– Men så, da vi fikk tid til å reflektere, oppstod det uventede impulser. Og de impulsene har vi grepet alle tre.

Les også: Det danske suksessmerket Ganni har lagt sin elsk på norske Jakob

Siste saker

Mest lest nå
Les mer