Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Bilde via The Hollywood Unlocked

Nye spekulasjoner: Er dette Rihannas neste slipp?

Ryktene går etter ny sminkefri selfie.

I mars i fjor kom nyheten om at Rihanna hadde tatt patent på merkenavnet Fenty Skin, og fansen begynte umiddelbart å se frem til hudpleie fra den barbadiske superstjernen. Det har latt vente på seg.

Tirsdag postet Rihanna en sminkefri selfie på sin Instagram. Det har gjort at ryktene har begynt å fare på nettet igjen.

For mellom hundrevis av mer eller mindre sinte (!) kommentarer om hvor hennes album nummer ni blir av, er spekulasjoner om hvorvidt dette er et tegn på at hudpleie blir viktigere enn sminke for RiRi i 2020.

Les også: Vi smører skadelige miljøgifter rett i ansiktet

Se dette innlegget på Instagram

first selfie of the year doe. #2020

Et innlegg delt av badgalriri (@badgalriri)

Noen påpeker også at superstjernen har en synlig kvise på bildet. En skriver: «Tenk at den kvisen har hørt albumet hennes og ikke vi», mens en annen spør om de kan «få klemme kvisen hennes». I kjent stil er Rihanna kjapp med å svare: «Let her have her shine, PLEASE».

Etter det Page Six skal ha kjennskap til fikk Rihanna et brev fra patentkontoret der de ba henne fornye søknaden 3. desember i fjor. Det haster dermed litt dersom stjernen vil slippe hudpleieprodukter – og ta opp kampen med blant annet Kylie Jenners Kylie Skin.

Foreløpig må fansen smøre seg med tålmodighet både når det gjelder album og hudpleie fra Ri – men hun lar de ikke gå for lut og kaldt vann. 16. januar dropper Fenty Beauty sin første maskara kalt Full Frontal Mascara som ifølge stjernen selv kommer til å «dominere maskara-gamet helt».

Les også: Kylie Jenners datter Stormi (1) med sminkekolleksjon

Siste saker

Mest lest nå
Les mer