Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Nå starter innspillingen av Bridgerton sesong to

«The boys are back in town», skriver en av Bridgerton-skuespillerne på Instagram.

Mens alle satt mette av marsipan og juleribbe den 25. desember ble Netflix nyeste serie sluppet. Bridgerton hadde alt som skulle til for å få oppmerksomhet; sex, storslagne kostymer, mangfold, dramatiske familierelasjoner, kjærlighet, løgner og tragedier.

Den ble raskt en suksess og det med stor s. I løpet av seriens 28 første dager på streaming-plattformen, ble den strømmet i 82 millioner hjem. Dette gjør den utrolig nok til den største Netflix-serien noensinne.

Det er derfor kanskje ikke spesielt rart at de var kjapt ute med å bestemme seg for at fansen kan glede seg til en ny sesong av Bridgerton. Dette gjorde de via en brosjyre signert seriens største sladrehank Lady Whistledown. Her får man vite at fokuset flyttes fra the Duke og Daphne, til Lord Anthony Bridgerton.

Med tanke på den langvarige lockdownen og de strenge restriksjonene i England, så det lenge ut til at de måtte utsette filmingen.

Men nå er innspillingen i full gang i Uxbridge i England.

Phoebe Dynevor skal ifølge Grazia ha blitt sett på et fly fra New York, der hun har holdt til i den siste tiden, til London med nyfarget strawberry blonde til rollen som Daphne.

Luke Newton, som spiller Colin Bridgerton i serien, delte også et throwback-bilde med caption «Boys are back in town». Dette blir tolket som om gjengen er samlet igjen – og at man kan forvente seg mye behind-the-scenes snacks fra hele gjengen på Instagram fremover.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Luke Newton (@lukenewtonuk)

I bildekarusell ser man både ham og Luke Thompson, som spiller den kunstneriske Benedict Bridgerton. på hesteryggen, og et tullete bilde av Thompson og Jonathan Bailey – aka Anthony Bridgerton.

De siste dagene har også hittil upubliserte bilder fra skuespillerne mellom tagningene blitt delt via Instagram. Her ser man blant annet Nicola Coughlan som spiller Penelope Featherington og Regé-Jean Page som spiller the Duke of Hastings slapper av.

Les også
STILORAMA: Sara Flaaen Licius

Førstnevnte blir også intervjuet av Vanity Fair om Bridgerton-slang.

Den kan være lur å sjekke ut for de som ikke har slukt alt av kostymedramaer før. Hva betyr for eksempel spinster, dowager, courting eller burn for you?

I sesongavslutningen ble det forøvrig avslørt at Penelope Featherington også er selveste Lady Whistledown. Dermed slipper man en Gossip Girl-situasjon (der det viste seg at det var Dan Humpfrey som var Gossip Girl. Skuespillerne har latterliggjort dette ulogiske trekket i etterkant.)

Skaperen av Bridgerton, Chris Van Dusen har store planer for fremtiden til serien.

I tråd med de åtte bøkene som utgjør Bridgerton-serien, håper han også på åtte sesonger på Netflix.

– Dette er en familie på åtte barn og det er åtte bøker. Jeg vil gjerne kunne fokusere og virkelig fortelle historier og kjærlighetshistorier for alle Bridgerton-søsknene. For hver karakter, helt sikkert, forteller han i et intervju med Collider.

Man må uansett smøre seg med tålmodighet. Den nye sesongen vil ikke ha premiere før tidligst vinter 2021/2022.

Her er litt flere behind the scenes-bilder:

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av shondaland tv (@shondaland)

Les også: Skaper Netflix-suksessen skadelige motetrender?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer