Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Dette vet vi så langt om Bridgerton sesong 2
Bridgerton. Foto: Liam Daniel/Netflix

Dette vet vi så langt om Bridgerton sesong 2

Kommer med hint til den nye sesongen.

Den superpopulære Netflix-serien Bridgerton tok mildt sagt verden med storm da den hadde premiere i desember i fjor. Den amerikanske dramaserien har fått mye oppmerksomhet for kostymene, som allerede har skapt noen av årets største og til dels svært så kontroversielle trender.

Forrige uke kom gladnyheten om at en ny sesong av Bridgerton er bekreftet.

Dette vet vi så langt om den nye sesongen.

Denne saken inneholder spoilers.

21. januar kunngjorde Netflix offisielt den nye sesongen i form av en av Lady Whistledowns beryktede sladderbrosjyrer.

«Den enestående rollebesetningen i Bridgerton vil returnere til produksjonen våren 2021. Denne forfatteren er pålitelig informert om at Lord Anthony Bridgerton vil dominere den sosiale sesongen. Jeg vil ha pennen min klar til å rapportere om alle hans romantiske aktiviteter» lyder brevet.

Innspillingen av den nye sesongen skal angivelig begynne i mars 2021, i Uxbridge i England, ifølge Production Weekly.

Kan bli forsinket

I et intervju med Deadline forteller Phoebe Dynevor, som spiller Daphne Bridgerton, at produksjonen muligens utsettes til senere denne våren som en følge av koronapandemien.

– Jeg kan ikke forestille meg hvordan det ville være mulig å filme under disse omstendighetene. Det er så mange statister og rollebesetningsmedlemmer, og det er en veldig intim serie. Det forundrer meg hvordan vi skal kunne filme under korona-regler uten en vaksine på forhånd, sier hun.

Dette vet vi så langt om Bridgerton sesong 2
Phoebe Dynevor som Daphne Bridgerton. Foto: Liam Daniel/Netflix

Kommer med hint til den nye Bridgerton-sesongen

Til amerikanske ELLE sier hun at hun gjerne vil komme tilbake til serien, så lenge hun får ha det litt gøy med Jonathan Bailey sin karakter, Anthony.

– Jeg vil se Daphne involvert i Anthony sitt kjærlighetsliv, da han blandet seg ganske mye i hennes. Jeg tror det blir morsomt.

René-Jean Page, som spiller Simon Basset, vil gjerne se mer av forholdet til Daphne i neste sesong.

– Så langt som å fortsette å utforske karakterer, tror jeg at kjærligheten utvikler seg. Det er en levende, pustende ting som trenger pleie, som trenger å passes på, som trenger å repareres når den blir slitt eller revet. De gifter seg veldig unge. De har fortsatt mye å utvikle. De har mye å gjøre, og jeg tror det alltid vil være gøy å se dem gjøre det sammen, sier han til TV Guide.

Dette vet vi så langt om Bridgerton sesong 2
Daphne Bridgerton og Simon Basset. Foto: Liam Daniel/Netflix

Nicola Coughlan, som spiller Penelope Featherington, forteller til Radio Times at hun gleder seg til å komme tilbake, spesielt hvis Penelope får mer skjermtid.

– Jeg vil gjerne fortsette denne reisen med Penelope, for å se hvordan hun har forandret seg. Jeg vil veldig gjerne komme tilbake, fordi jeg føler at vi bare har laget riper på overflaten. Og fordi det er en så stor rollebesetning i dette showet, er det så mye mer av alle karakterene.

I første sesong arrangerer Lady Danbury, spilt av Adjoa Andoh, en fest for gifte kvinner for å gamble, drikke og havne i trøbbel. Andoh vil gjerne se mer av dette.

– Jeg vil gjerne utvikle de kvinnelige vennskapene, for Lady Danbury å være en slags kanal for å gjøre det. For å få ting til å skje. For å gi plass til at disse kvinnene kan utvikle seg. Jeg vil gjerne se litt utvikling av vennskapene mellom de eldre kvinnene, spesielt, og også mer av den bohemske, kunstneriske scenen, sier Andoh til Decider.

Lady Danbury. Foto: Liam Daniel/Netflix

Vil ha syv sesonger Bridgerton til

Skaperen av Bridgerton, Chris Van Dusen har store planer for fremtiden til serien. I tråd med de åtte bøkene som utgjør Bridgerton-serien, håper han også på åtte sesonger på Netflix, forteller han i et intervju med Collider.

– Dette er en familie på åtte barn og det er åtte bøker. Jeg vil gjerne kunne fokusere og virkelig fortelle historier og kjærlighetshistorier for alle Bridgerton-søsknene. For hver karakter, helt sikkert.

På spørsmål om han kan bekrefte det, svarer han at han «ville elsket det.»

En mulig avsløring

På slutten av den første sesongen får vi vite at Lady Whistledown er den uskyldige Penelope Featherington. Det er enda uvisst om resten av karakterene i serien vil få vite dette, men Claudia Jessie, som spiller Penelope sin beste venn Eloise Bridgerton, hinter om en avsløring som kan komme til å endre alt.

– Forholdet til Eloise og Penelope vil endre seg. Åpenbart er de bestevenner, men det er mye Penelope ikke har delt med Eloise. Og jeg er sikker på at det er massevis av hemmelig kjærlighet og romantiske ønsker som Eloise har hatt, men som hun ikke har vært modig nok til å dele. Jeg hater å tenke på nedfallet som skal skje med Eloise. Det får meg til å føle meg dårlig, sier Jessie til Decider.

Dette vil sesongen fokusere på

Bridgerton er basert på Julia Quinn sin serie av romantiske noveller, som fokuserer på en av Bridgerton-søsknene i hver bok. Den første sesongen følger den første boken i serien, The Duke & I. Fokuset ligger på den eldste Bridgerton-datteren, Daphne sin inngang i samfunnet og søken etter en mann som tilbyr både lidenskap og høy status.

Det er dermed logisk at sesong 2 vil hente inspirasjon fra den andre boken til Quinn, The Viscount Who Loved Me, skriver Marie Claire.

Dette vet vi så langt om Bridgerton sesong 2
Anthony Bridgerton. Foto: Liam Daniel/Netflix

I denne boken følger vi den eldste av Bridgerton-barna, Anthony, på søken etter kjærlighet. Han er overbevist om at han skal gifte seg av plikt, ikke kjærlighet, og nekter derfor å gifte seg med noen han faktisk bryr seg om. Han velger en Sheffield-datter som sin kone, men Kate Sheffield vil beskytte sin yngre søster mot ekteskap med Londons mest berømte ungkar. Kate innser at hennes eget hjerte kan stå på spill.

Les også: 7 ting du kanskje ikke visste om Bridgerton

Siste saker

Mest lest nå
Les mer