Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Nå skal alle ha kort hår
Foto: Instagram/@jennyskavlan

Nå skal «alle» ha kort hår

Chop, chop.

Coco Chanel sa visstnok en gang at «når en kvinne klipper håret sitt, er hun i ferd med å endre livet sitt». Hvor mye sannhet som ligger i det, er ikke godt å si. Men én ting er sikkert: 2020 er året «alle» klipper håret kort, kortere eller kortest.

For noen høres dette kanskje litt passé ut. Toppmodeller som Kaia Gerber og Bella Hadid har begge kort bob – men det fikk de seg allerede fjor. Nylig kunne derimot Chrissy Teigen vise frem en kortere frisyre på Instagram. Mens Kourtney Kardashian fikk en fake, men superkort bob til forsiden sin av Vogue Arabia i sommer.

Kanskje er det som følge av koronaviruset som har gitt folk mye fritid – det er tross alt grenser for hvor mange bananbrød man kan bake, eller hvor mange pledd man kan hekle.

Eller er det kanskje fordi vi har gått inn i et nytt tiår? I år er det tross alt akkurat 100 år siden The Roaring Twenties gjorde sitt inntog med flapperjenter med munnstykker, rette kjoler uten korsetter og nettopp – kort hår.

Les også
Den andre kolleksjonen til Manolo Blahnik x Birkenstock er her

Så det er neppe tilfeldig at årets it-frisyre er av det korte slaget, som lar tankene vandre til franske, elegante damer à la den fabelaktige Amélie fra Montmartre.

https://www.instagram.com/p/B9cGq84gGZD/
https://www.instagram.com/p/CDMmkVUjjG1/
https://www.instagram.com/p/CDE7iH6hX7n/

Les også: Slik ble hun moteverdenens nye yndling

Siste saker

Mest lest nå
Les mer