Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Hva har skjedd med Katie Holmes?
Foto via Vogue

Slik ble hun moteverdenens nye yndling

Hva skjedde egentlig med Katie Holmes?

Først var det en uanstrengt kul ullcardigan med matchende bh. Så var det den lille sorte med polkadot-strømper. I høst har Katie Holmes toppet enhver best kledd-liste. Og det ser ikke ut til å stoppe med det første.

Hva skjedde med den litt blyge og anonyme skuespilleren kjent som hele Amerikas sweetheart, guttejenta Joey fra Dawson’s Creek på 90-tallet, og ekskona til Tom Cruise? Internasjonale magasiner som Vogue og Marie Claire omtaler stilskiftet hennes som det perfekte eksempelet på en vellykket post-breakup look.

Skuespilleren var nemlig sammen med Jamie Foxx i seks år. De var et av Hollywoods mest kjente par «under radaren», men lykken tok slutt tidligere i år. Hennes visuelle post-breakup-maraton startet i september da hun ble spottet i den berømte cardigan/bh-komboen i kasjmir fra Khaite, et New York-basert luksusmerke. Bh-en som kostet 520 dollar, tilsvarende rundt 4700 norske kroner, ble visstnok utsolgt i løpet av én time.

Amerikanske ELLE kåret henne nylig til høstens nye moteikon.

– Jeg forsøker å se passende ut til ulike ting og ha gøy med det i tillegg. Jeg jobber også med en stylist. Det hjelper, for jeg kjenner ikke til alt som er der ute, sier Holmes til magasinet.

Her er noen av Katie Holmes sine beste looks (så langt) i år.

https://www.instagram.com/p/B1tz7Y-h5SW/
https://www.instagram.com/p/B3_HlnfDM4-/
https://www.instagram.com/p/B4bfdPwl6uo/
View this post on Instagram

Katie Holmes' viral autumn outfits all have this one thing in common—link's up top. Photo: Splash News.

A post shared by Who What Wear UK (@whowhatwear.uk) on

Les også: På luksus og budsjett: 12 cardigans du vil elske

Siste saker

Mest lest nå
Les mer