Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
kim kardashian
Foto: Kim Kardashian

Kim Kardashian snur etter Kimono-kritikk

Endrer navnet.

Neida, det er ikke sjelden kost at det stormer rundt Kardashian-familien. Den siste uken har vært intet unntak, men denne gangen var det verken utroskap eller kopieringsanklager som var årsaken.

Kim Kardashian er en travel dame med mange baller i luften, og for få dager siden annonserte hun sitt nye hold in-undertøysmerke, Kimono.

Med dét ville Kardashian ta opp kampen mot det ledende hold in-merket Spanx. Businessideen var kanskje god, men navnet falt ikke i god jord hos verken fansen eller motepressen; det regelrett kokte det over på sosiale medier.

Hvorfor reagerte man så sterkt? På grunn av kulturell appropriasjon, fordi kimono er navnet på et tradisjonelt japansk klesplagg. Et resultat av dette ble tusenvis av negative tilbakemeldinger på sosiale medier og hasgtaggen #KimOhNo.

Trekker tilbake navnet på merket

Kardashian prøvde å svare på kritikken, men uten hell.

Nå tar hun en helomvending og trekker tilbake merkenavnet, til fordel for et annet foreløpig ukjent navn. Dette annonserte businessdamen og realitystjernen selv på Instagram mandag.

Her skriver hun følgende:

«Å være gründer og min egen sjef har vært en av de mange givende utfordringene jeg har blitt velsignet meg i livet mitt. Det som har gjort dette mulig for meg etter alle disse årene har vært direkte kommunikasjon med mine fans og publikum. Jeg lytter alltid, lærer og vokser. Jeg setter stor pris på lidenskapen og ulike perspektiver som folk gir meg. Da jeg annonserte navnet på mitt nye hold in-merke, gjorde jeg dette med beste hensikt».

«Merkene og produktene mine er bygget med inklusivitet og mangfold i tankene. Etter nøye vurdering vil jeg derfor relansere merkevaren under et nytt navn. Jeg vil snart komme tilbake med dette. Takk for forståelsen og støtten».

Les også: – Jeg eier tydeligvis ikke kroppen min når ELLE synes det er OK å retusjere ansiktet og brystet mitt

Siste saker

Mest lest nå
Les mer