modell og student sunnaya

Sunnaya Nash (@sunnnaya)

Kim Kardashians fotograf krevde nakenbilder før oppdrag

Nå stormer det på sosiale medier.

Mandag ettermiddag postet Instagrams eget motepoliti Diet Prada skjermbilder fra en samtale mellom en ung kvinne og kjendisfotografen Marcus Hyde. Hyde, som har tatt bilder av blant andre Kim Kardashian og Ariana Grande, la ut et bilde på sin egen story hvor han søkte modeller til en shoot. På denne historien svarte studenten og modellen Sunnaya Nash at hun var interessert.

Da hun viste sin interesse for fotografen ble hun bedt om å sende nakenbilder. Hun svarte dog at hun ikke var komfortabel med å bli fotografert naken, men at hun kunne stille i undertøy. Til dette svarte Hyde at han da tok 2000 dollar i betaling. Nakenbilder ville dog være gratis.

Videre skrev Sunnaya at hun da kunne stille på nakenbilder, men at hun ikke ønsket å sende det til han før shooten. Da svarte fotografen igjen at han tok betaling og at han måtte ha nakenbilder før en eventuell shoot, for å se om det ville være verdt det.

Til dette svarte hun at hun ikke ville være med, og Marcus skrev at han heller kunne finne noen andre og fortsette å ta bilder av kjendiser.

Kim Kardashian med sin fotograf Marcus Hyde (@marcushyde)

Etter denne samtalen la Sunnaya ut skjermbilder av samtalen på sin egen Instagram, hvor hun i dag har i overkant av 6400 følgere. Til dette svarte Hyde «suck a fat big dick», altså «sug en feit, stor pikk».

Dette ble fanget opp av Diet Prada, som har delt samtalen videre med sine 1,4 millioner følgere. Til posten tagger de også Kim Kardashian og Ariana Grande, som har brukt fotografen tidligere. De oppfordrer kvinnene til å lære han å oppføre seg.

Etter knappe 40 minutter på Instagram har innlegget over 800 kommentarer og 15 000 likes.

Marcus Hyde selv har over 1 million følgere på Instagram. Etter Diet Pradas innlegg har han sperret flere av sine kommentarfelt.

Les også: Rihanna beskyldes for kulturell appropriasjon- men ikke alle er enige