Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Fam Irvoll under Oslo Runway
Vi i Melk & Honning holder deg oppdatert på motenyheter fra bransjen. Foto: Anton Soggio for Fam Irvoll/Oslo Runway

5 kjappe motenyheter

Din etterlengtede dose motenyheter.

Hvem, hva hvor? Med spalten vår «Kjappe motenyheter» skal vi i Melk & Honning sørge for at du enkelt og raskt kan holde deg oppdatert på motenyheter fra bransjen.

1, 2, 3 – mote!

Off-White lanserer homeware-kolleksjon.

Off-White har inngått samarbeid med det antikke, italienske merket Ginori 1735. Det eksklusive, og noe overraskende samarbeidet inneholder en limited editon kolleksjon fint servise til hjemmet med Virgil Ablohs signaturdesign.

– Å tilføre modernitet til en logo og grafittikunst til det respekterte huset Ginori 1735, beviser at godt design kan leve evig, har Abloh uttalt i en pressemelding.

Off-White x Ginori 1735. (Foto: Instagram @off____white)

Bulgari-butikk utsatt for væpnet ran.

Tirsdag ble Bulgari på Place Vendome i Paris ranet for smykker til en verdi av 10 millioner euro. Aksjonen ble utført av tre maskerte og bevæpnede menn, og i tillegg hadde de med seg fire medhjelpere. Trioen ble tatt av politiet etter å ha forlatt bilen de rømte i for å fortsette til fots.

Flere smykkebutikker i Paris har opplevd ran til store verdier den siste tiden, og det er heller ikke første gang eksklusive Place Vendome er målet. Det er ikke lenge siden vi meldte at Valentino i Rue Saint Honoré også ble ranet for flere vesker.

Condé Nast annonserer ny æra for Vogue Paris.

Fashionista melder at Emmanuelle Alt, Editor In Chief for Vogue Paris, offisielt har blitt byttet ut. Ryktene om avgangen hennes har svirret siden mai. Alt tok over sjefsredaktørrollen i 2011, og før det hadde hun jobbet for magasinet i over to tiår.

Nå tas ansvaret over av Eugenie Trouchu, som går fra å ha vært Fashion Editor for vogue.fr og market editor for printmagasinet, til Head of Editorial Content.

Dette trolig som en del av tidligere nevnte omstrukturering hos Condé Nast, selskapet bak Vogue. Anna Wintour er blitt enda mektigere som global redaktør, og Edward Enninful fra britiske Vogue er blitt ansvarlig for det europeiske.

Les også
Nå kan du snart leie Sarah Jessica Parker sitt Hamptons-feriehus
Condé Nast omstrukturerer, og som følge har flere av de europeiske sjefsredaktørene måttet gå. Nå er Emmanuelle Alt ferdig i Vogue Paris. (Foto: Instagram @emmanuellealt)

International Library of Fashion Research skal samarbeide med Nasjonalmuseet.

Nasjonalmuseet har de siste årene gått inn for en større satsing på samtidsmote. Biblioteket ILFR startet opp som digital plattform i oktober 2020 og skal være en uavhengig, gratis og tilgjengelig ressurs for profesjonelle aktører, studenter og moteentusiaster. Nå forbereder de seg på en fysisk åpning, i lokaler hos Nasjonalbiblioteket fra våren 2022.

I forbindelse med samarbeidet mellom ILFR og Nasjonalmuseet har bibliotekets samlig vokst, og nylig mottok de donasjoner i form av trykt materiale fra Hermès og Comme des Garçons samt den internasjonale magasin-distributøren KD Presse og det anerkjente designbyrået M/M (Paris).

Nasjonalmuseet satser på samtidsmote, og biblioteket International Library of Fashion Research skal få fysiske lokaler fra 2022. (Foto: Instagram @nasjonalmuseet)

Nettet koker grunnet Gucci-sko.

Med bakgrunn i en ny rapport fra fottøyekspert FootWear, kan Vogue Scandinavia melde at det nå er Gucci-sko som gjelder både i Skandinavia og i Norden. Det var nemlig Gucci-sko, alt fra loafers til sneakers, vi googlet mest i sommer.

Gucci stikker også av med seieren for mest googlede sko for Europa totalt.

Det var Gucci-sko vi søkte mest etter i sommer. (Foto: Instagram @gucci)

Les mer: Brandy Melville slepes for grov diskriminering

Siste saker

Mest lest nå
Les mer