Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Kim Kardashian og de andre motekjendisene sverger til Matthew Williams Givenchy
Kim Kardashian har fått et duftlys dedisert til orgasmen hennes av Gwyneth Paltrow. (Foto via Instagram @givenchyofficial)

Motekjendisene elsker Matthew Williams’ Givenchy

Kim Kardashian, Kendall og Kylie Jenner, Doja Cat og Bella Hadid.

I fjor sommer kom nyheten om at Matthew Williams blir ny kreativ leder i Givenchy. Det skjer etter at Clare Waight Keller takker for seg etter tre år.

Williams, best kjent for luksusstreetwear-merket sitt 1017 Alyx 9SM, blir med det det erkefranske luksusmotehusets syvende coutourier. Han får det hele og fulle kreative ansvaret for både dame- og herrekolleksjonene.

Korona setter en stopper for det som skal være hans debut-visning under moteukene i fjor høst. Men snakkisen uteblir dog ikke. Williams mange kjendisvenner fronter nemlig kolleksjonen hardt på sosiale medier. Blant dem er Kim Kardashian og Kendall Jenner, i tillegg artister som Skepta, Tony Touchdown og Kehlani, skuespiller Liv Tyler og Julianne Moore, influencer Caro Daur og Irene Kim og supermodell Natalia Vodianova og Naomi Campbell, og Williams blir hyllet for å ha revampet Givenchy.

Søndag fikk han endelig gjennomføre sin første visning for motehuset i Paris, og med det haglet også kjendis-selfiene.

Kim Kardashian, Kendall og Kylie Jenner og Doja Cat var bare noen av motepersonlighetene som postet bilder ført Williams Fall 21-kolleksjon.

Bella Hadid var også blant modellene som gikk visningen. Hun postet senere et bilde av seg med en veske fra den nye Givenchy-kolleksjonen. Kim Kardashian en olivengrønn kjole med studs, Kylie Jenner i rosa minikjole med matchende boots og veske, Kendall Jenner i skinn fra topp til tå, Kate Moss, Laura Dern, Venus Williams og Anne Hathaway.

Selv om Williams åpenbart er opptatt av å hedre motehusets arv (han tømte Instagram-kontoen for innhold og postet to bilder av de tidligere kreative lederne Riccardo Tisci og Clare Waight Keller), er hans Givenchy nokså annerledes enn under Keller – klar for en ny tidsalder.

Les også
STILORAMA: Adrian Amara
Motekjendisene elsker Matthew Williams' Givenchy
Kylie Jenner i Matthew Williams Givenchy.
Motekjendisene elsker Matthew Williams' Givenchy
Bella Hadid gikk visningen, og la ut dette bildet i etterkant.
Motekjendisene elsker Matthew Williams' Givenchy
Kendall Jenner i Givenchy fra topp til tå – sammen med hunden sin.
Motekjendisene elsker Matthew Williams' Givenchy
Kim Kardashian gik for en olivengrønn kjole med studs.
Motekjendisene elsker Matthew Williams' Givenchy
Ikoniske Kate Moss.
Venus Williams.
Noomi Rapace.
Doja Cat.

Se Matthew Williams Givenchy runway-debut her:

Les også: Designer: «Hvorfor var jeg den eneste som viste munnbind på catwalken?»

Siste saker

Mest lest nå
Les mer