Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
M&H toppliste: 11 slingbacks vi vil gå med denne våren
Foto: Jeremy Moeller/Getty Images

M&H toppliste: 11 slingbacks vi vil gå med denne våren

Slingbacks er en garderobeklassiker!

I likhet med ballerinasko er slingbacks de perfekte vårskoene. De feminine skoene med åpen hæl er nemlig perfekte når solen titter frem.

Enten du ønsker høye, lave, enkle eller fargerike sko – finnes det noen som passer til en enhver anledning. Du kan for eksempel gå for noen klassiske sorte slingbacks når du skal på kontoret, og skifte til et par knallrosa eller grønne for å piffe opp antrekket senere på kvelden?

Her er 11 slingbacks vi gjerne sprader rundt i denne våren.

M&H toppliste: 11 slingbacks vi vil gå med denne våren
Rosa slingbacks, pris på etterspørsel fra Chanel

Fargerike slingbacks fra Chanel er en favoritt hos mange.

Så fort våren melder sin ankomst dukker slingbacks raskt opp i Instagram-feeden. Særlig de fargerike variantene fra Chanel er populære, og de er elsket av influencere som Emili Sindlev, Pernille Teisbæk og Thérèse Hellström. De rosa skoene fra Chanels vår- og sommerkolleksjon står høyt på ønskelisten akkurat nå.

M&H toppliste: 11 slingbacks vi vil gå med denne våren
Sorte varianter med høy hæl, kr 1995 fra Flattered

Det svenske skomerket Flattered er de siste årene blitt svært populært, og vi skjønner godt hvorfor! De lager massevis av garderobeklassikere i enkle og tidløse farger – inkludert noen lekre sorte slingbacks med spiss tupp.

M&H toppliste: 11 slingbacks vi vil gå med denne våren
Grønne med krokodillemønster, kr 449 fra Mango

Det er aldri feil å gjøre litt mer ut av et enkelt antrekk med et par sko som utmerker seg. Hos det spanske klesmerket Mango finner du blant annet disse stilige grønne skoene med krokodillemønster som prikken over i-en.

M&H toppliste: 11 slingbacks vi vil gå med denne våren
Hvite slingbacks fra Prada, ca. kr 5236 via Mytheresa

Du har helt sikkert sett disse fra Prada før.

Det italienske motehuset fortsetter å være en favoritt, og i fjerde kvartal av 2021 lå de på en tredjeplass over de hotteste merkene ifølge The Lyst Index.

M&H toppliste: 11 slingbacks vi vil gå med denne våren
Lysegrå variant fra Manolo Blahnik, ca. kr 6629 via Net-a-porter

Å ha et par Manolo Blahniks i garderoben er nok en drøm for mange. Luksusskoene kom for alvor på alles lepper på tidlig 2000-tallet da Carrie Bradshaw la sin elsk på de i Sex and the City, og de fortsetter å være en favoritt i moteverdenen.

Les også
Nå er Gym Lips en TikTok-trend
Lys variant i skinn, kr 890 fra & Other Stories

Men fine slingbacks trenger ikke koste skjorta heller. Du finner også mange fine og billigere varianter hos blant annet & Other Stories.

Prikkete variant med perler og sløyfe, ca. kr 2575 fra Custommade

Det danske merket Custommade er blant annet kjent for alle de fine skoene sine.

Og kanskje spesielt de med sløyfer. I sin nyeste kolleksjon finner du blant annet en ny variant av deres klassiske slingbacks – denne gangen med søte prikker og perler.

Brun og svart variant fra Dune London, kr 1065 via Zalando

Om du er på jakt etter noen enkle vårsko som passer til det meste, er kanskje disse noe for deg? Det London-baserte skomerket Dune London er kjent for sin gode kvalitet til en likevel nokså rimelig penge.

Grønn variant, kr 459 fra Zara

Hos billigkjeden Zara kan du klikke hjem et par grønne slingbacks med høy hæl som passer perfekt når du vil pynte deg litt ekstra.

Sennepsgule, kr 199 fra H&M

Disse sennepsgule slingbacksene fra H&M passer utmerket til både kafédater, pikniker og byturer i vår.

Hva med å kjøpe brukt? Second hand-sko fra Dior, kr 8740 via Miinto

Husk at det også går an å kjøpe second hand-designersko.

Etterspørselen etter gjenbruk, vintage og second hand har virkelig skutt i været de siste årene, og det har aldri vært enklere å kjøpe brukt. Miinto har for eksempel en egen vintage-seksjon, hvor du blant annet finner disse lekre slingbacksene fra Dior til en litt billigere penge enn om du hadde kjøpt de ubrukt.

Les også: M&H toppliste: 9 vesker vi ønsker oss nå

Siste saker

Mest lest nå
Les mer