Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Hvorfor hater ekspertene Emily in Paris?
Emily og Camille. Foto: Stephanie Branchu/Netflix

Lancôme lanserer Emily in Paris-makeup

Perfekt til basic bitch-looken.

For akkurat et år siden fikk Netflix-suksessen Emily in Paris mang en seriebinger i lockdown hekta på klisjeer (og stereotyper) om hvitvin til lunsj, croissanter under Eiffeltårnet og kvalmende kjekke kokker. Perfekt virkelighetsflukt.

22. desember får vi vite hva som skjer videre med amerikaneren i den franske hovedstaden, når andre sesong av serien vi elsker å hate har premiere hos strømmegiganten.

Til tross for at garderoben til Emily i serien ble kraftig kritisert, skjøt faktisk etterspørselen etter lignende plagg i været i fjor.

Nå lanserer Emily in Paris make-up, perfekt for å gjenskape basic bitch-looken.

Hvorfor hater ekspertene Emily in Paris?
Lily Collins som Emily og Ashley Park som Mindy Chen. Foto: Stephanie Branchu/Netflix

Serien har teamet opp med Lancôme om en makeup-kolleksjon som vil droppe i november, ifølge WWD.

Limited edition-kolleksjonen vil imidlertid ikke bare bestå av sminke, men også hudpleie og duft. Alt frankofile trenger for å oppnå den chice je ne sais quoi-looken som franske damer er så kjent for.

Den nå gammeldagse fy fy-kombinasjonen rosa og rødt gjennomsyrer emballasjen til Lancôme x Emily in Paris-kolleksjonen. I tillegg til Eiffeltårnet og hjerter, som hovedkarakteren som kjent har på vesken sin som blir utskjelt i serien.

Hvorfor hater ekspertene Emily in Paris?
Emily in Paris med en av sine favorittcharms. Foto: Carole Bethuel/Netflix

– Emily in Paris er et globalt fenomen, med en verdensomspennende resonans, akkurat som Lancôme. Stjernen i serien, Lily Collins, har også vært ambassadør for Lancôme lenge, og er dermed en perfekt match for kolleksjonen, sier Françoise Lehmann, global brand president i Lancôme til WWD.

Det er ikke første gangen beautygiganten gjør samarbeid.

Merket har tidligere lansert kolleksjoner med den italienske superinfluenceren Chiara Ferragni, Proenza Schouler, Sonia Rykiel, Simone Porte Jacquemus og nå avdøde Elber Albez.

Emily in Paris lanserer make-up
Foto: Lancôme via WWD

– Med våre kapselkolleksjoner er Lancômes strategi å generere begeistring og nå nye kunder gjennom engasjement og uventede samarbeider, fortsetter Lancôme-sjefen.

Kolleksjonen skal ifølge Lehmann hylle den parisiske joie de vivre og sjarmen som man finner i serien, og være en måte for kvinner verden rundt å gjenskape fransk glamour og eleganse.

Les også
24 kalendergaver vi vil sikre oss nå

Emily in Paris-kolleksjonen vil bestå av en hjerteformet øyenskyggepalett – med en Eiffeltårn-charm, selvfølgelig. Den kommer i tre ulike fargekombinasjoner, som er inspirert av ulike karakterer i serien. Emily eller venninnene Camille og Mindy. I tillegg finner man maskara, serum, den ikoniske leppestiften L’Absolu Rouge og duften Idôle Eau de Parfum.

Hvorfor hater ekspertene denne serien?
Camille Razat som Camille. Foto: Stephanie Branchu/Netflix

Les også: Lanserer hun sitt eget beautymerke?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer