Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
De første bildene fra sesong 2 av Emily In Paris har kommet. (Foto: Instagram @emilyinparis)

Dette er hva vi vet om Emily In Paris sesong 2

Trolig kan vi forvente store forandringer og nye elementer i neste sesong av Emily In Paris.

Serien alle elsker å hate får en oppfølger. Netflix har tidligere annonsert at Emily, spilt av Lily Collins, skal fortsette å sprade rundt i Paris. Nå er de første bildene fra suksesseriens andre sesong delt – og vi har samlet opp det vi vet så langt.

Emily In Paris har fått tyn for sine mange kleine, ignorante og tvilsomme øyeblikk, og har både fornærmet franskmenn og blitt kansellert av ekspertene. Netflix-suksessen har også blitt slept for mangel på mangfold og wokeness. Likevel er Emily In Paris blant Netflix sine mest sette serier. Til tross for garderobekritikk, skjøt etterspørselen av «Emily In Paris-klær» i været.

Var vi kanskje mest gira på Emily In Paris fordi hun spradet bekymringsløst rundt i et koronafritt Paris mens vi satt hjemme? Det får sesong 2 avgjøre.

Emily skal fortsette sine parisiske eventyr i en kommende, andre sesong. (Foto: Instagram @emilyinparis)

Hele castet er med videre.

Filmingen begynte i våres, og hele castet ser ut til å være med videre. Allerede i mai delte seriens offisielle Instagramkonto en video hvor skuespillerne annonserte at de var tilbake for en andre sesong. Ashley Park, som spiller Mindy Chen i serien, har også laget en egen highlight på profilen sin kalt Em in Paris 2.

It’s a wrap.

Hele sesongen er ferdig filmet. Innspillingen begynte mens Frankrike var i full lockdown. Det forklarer hvorfor det i kort tid etter annonseringen av en andre sesong også ble delt en behind the scenes-selfie av Lily Collins, Ashley Park og Camile Razat tatt i St. Tropez. Der skal de ha tatt over et Four Seasons-hotell, som var så godt som stengt unntatt for dem. Emily og gjengen lever derimot fortsatt i en pandemifri verden.

Les også
12 Instagram-høydepunkter fra Copenhagen Fashion Week

Collins postet et siste-dag-på-sett-innlegg på egen Instagram i begynnelsen av august.

Sesong to av Emily In Paris er ferdig filmet – med hele det originale castet pluss noen nye karakterer. (Foto: Instagram @netflix)

En rekke forventninger til sesongen.

Det ser ut til at det foreligger en rekke forventninger til seriens andre sesong – og flere av dem svarer på kritikken serien har blitt utsatt for tidligere. Blant annet har Darren Star, seriens skaper, tidligere uttalt at den Emily vi møter i sesong to vil være mer jordnær, moden og har kommet seg mer til rette i Paris.

– Hun vil ha beina litt bedre plantet på jorden. Hun bygger et liv der, har Star sagt.

Han kaller også sesongen for en vesentlig «sterkere» sesong enn den første.

Vi får møte nye karakterer.

I tillegg til det originale castet, er det lagt til flere nye roller. Angivelig britiske Lucien Laviscount og franske Arnaud Binard. Førstnevnte skal spille Alfie, beskrevet som en sarkastisk og sjarmerende brite som nekter å fordype seg i fransk kultur. Og nettopp han ryktes det at potensielt kan komme til å endre dynamikken i trekant-dramaet Emily allerede er involvert i… Binard skal spille en nattklubb-eier i St. Tropez som Emily inngår en businessavtale med. Lukter vi drama?

I seriens andre sesong skal Emily ha kommet seg mer til rette i Paris. (Foto: Instagram @emilyinparis)

Ingen drastiske forandringer på motefronten.

Til å være en moteserie, til og med laget av produsenten bak Sex and The City, ser det ut til å være bred enighet om at moten i serien ikke er tilfredsstillende.

De første offisielle bildene fra serien, røper ingen synlig stilutvikling. Amerikanske ELLE påpeker at Emily ser ut til å eksperimentere mer med ulike hårfrisyrer i denne sesongen – og at det foreløpig ikke er noen bøttehatt i sikte. Resten blir spennende å se.

Les også
Kinesisk selskap kjøper seg inn i Holzweiler

Premieredatoen er ikke satt.

Når kan utålmodige sjeler vente seg denne sesongen? Det har Netflix fremdeles ikke gått ut med.

Det ser ikke ut til at vi kan forvente noen drastiske forandringer i seriens garderobe. (Foto: Instagram @emilyinparis)

Det hintes allerede om en tredje sesong.

Collins selv har vært tidlig ute med å droppe det som ikke høres ut som annet enn et hint til fortsettelse av Emilys franske eventyr – også utover sesong to.

For noen uker siden postet hun nemlig et Instagraminnlegg hvor hun tar farvel med Paris og skriver at hun føler seg heldig som har fått tilbringe de siste månedene i byen. Videre avslutter hun med hemmelighetsfulle: We’re heading home, but keeping a little piece of us here until the next time…

Les også: Derfor bør du få med deg moteserien Halston på Netflix

Siste saker

Mest lest nå
Les mer